Naučná stezka Děti dětem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naučná stezka Děti dětem

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Interaktivní stezka seznamuje na 8 zastaveních děti s rostlinami, zvířaty, horninami a lidmi v Nejdku a jeho okolí. Trase je ideálním výletem pro celou rodinu. Stezka není svým terénem náročná. Prochází sice kopcovitou krajinou, ale po vyšlapaných polních a lesních cestách, částečně i po cestě asfaltové. Délka trasy: 5 km, 150 m převýšení Typ trasy: pro pěší Parkování: náměstí v Nejdku Občerstvení: Začátek a konec trasy: poblíž domova důchodců Matyáš, Nejdek – před městským hřbitovem Tuto stezku vytvořili děti dětem. Je interaktivní a nabízí rychlou zpětnou vazbu. Na stezku je možno se vypravit i s úkolovou hrací kartou, která je Vám k dispozici v hotelu Anna na náměstí v Nejdku. Pokud tuto kartu vyplníte a vrátíte se s ní zpět do hotelu, dostanete na ni razítko a také malou odměnu na památku. Stezka je značena znakem naučné stezky. Na 8 interaktivních panelech jsou zde kresby, fotografie a informace připravené dětmi pro děti. Stezku je možno využít také pro školní výukový program k předmětům přírodověda, dějepis, občánská výchova a ekologie. Doporučujeme vyjít na stezku ve sportovním oblečení, v pohodlných botách. Při některých úkolech se můžete i trochu umazat, a proto nechte drahé oblečení raději doma a ustrojte se pro pobyt v přírodě, posezení v trávě. S sebou doporučujeme vzít svačinu a pití. Trasa se dá bez zastávek projít za hodinu a půl, ale vy budete potřebovat času více. Budete číst, plnit úkoly a objevovat. Počítejte, že na stezce strávíte přibližně tři hodiny.

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Nejdek

> Komentáře