Rozloučení s prázdninami v Indiánské vesničce Rosehill | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rozloučení s prázdninami v Indiánské vesničce Rosehill

> Termín

27.8.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte se rozloučit s létem do Indiánské vesničky Rosehill v Růžové u Děčína - uvidíte indiánské tance a písně, divadlo, můžete si zatančit Hadí tanec nebo se naučit indiánskou seznamovací píseň. Prohlédnete si dobově zařízená týpí, pro děti budou připraveny soutěže a malování na obličej. Poslední prázdninovou sobotu proběhne v Indiánské vesničce Rosehill komentovaná prohlídka dobově zařízených stanů týpí s ukázkami replik oděvů, zbraní nebo hraček, a povídání o historii a zvycích prérijních indiánů. Poté bude následovat vystoupení, při kterém uvidíte Bizoní a Orlí tanec, divadlo o prvním setkání indiánů s osadníky, ukázku rozdělání ohně křesáním, zatančíte si Hadí tanec, vyzkoušíte lukostřelbu nebo hod oštěpem a tomahawkem. Děti si budou moci zahrát různé hry nebo si nechat pomalovat obličej válečnými barvami. Kdo bude chtít, může si navíc vyrobit lapač snů, kožený malovaný náramek, čelenku, nebo opéct buřty na ohni. Indiánská vesnice Rosehill v obci Růžová u Děčína přibližuje návštěvníkům život původních obyvatel Severní Ameriky v 19. století. Otevřeno je až do 30. srpna 2016 denně od 10:00 do 17:00, show je na programu vždy v sobotu od 14:00. Na své si zde přijdou nejen děti, ale mnoho zajímavého z historie Severní Ameriky se dozvědí i dospělí.

> Otevírací doba

14:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Růžová
Ulice: Hájenky

> Komentáře