Pohádková naučná stezka Valcha | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pohádková naučná stezka Valcha

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

2.8  (21x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pokud přemýšlíte, kam vyrazit na procházku s dětmi, aby se dobře bavily, vyřádily se a ještě se prošly na čerstvém vzduchu, máme pro vás zajímavý tip. Pohádková stezka na Valše je na příjemný výlet do přírody jako stvořená. Pro malé návštěvníky je připraveno několik pohádkových stanovišť s nejrůznějšími úkoly. Můžete šiškami zaútočit na strašáka Rákosáka, na jeden pokus shodit pohádkové kuželky, uplést copy princezně nebo jí zavázat střevíček a nebo se beze strachu zabydlet v perníkové chaloupce... Pohádková stezka začíná kousek od zastávky u prodejny I. u viaduktu směrem k sokolovně "Na zelené". Určitě neminete velkou barevnou nástěnku. Cíl je za místní sokolovnou, kde si můžete dopřát něco na zahřátí nebo i něco dobrého na zub. Děti se také vyřádí na atrakcích, kterých každoročně přibývá. Volnou chůzí se zastávkami nebo s hodně malými dětmi, projdete pohádkovou stezku zhruba za 40 minut. Pokud vyrazíte se školáky, za čtvrt hodinky jste v cíli. S kočárkem se připravte na několik překážek v podobě kořenů, ale zdatní tatínkové si určitě poradí!

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Sulkovská

> Komentáře