Oranžové hřiště Telnice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oranžové hřiště Telnice

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V červnu 2008 se pro nejmenší obyvatele obce Telnice otevřelo dětské Oranžové hřiště. Hřiště se nachází v telnickém parku a může se pochlubit řadou zajímavých atrakcí. Centrem celého hřiště o celkové ploše 950 m2 je multifunkční prolézačka se skluzavkou, lezecí stěnou, basketbalovým košem a dalšími doplňky. Dalším výrazným prvkem je prolézačka s dřevěným, řetězovým a provazovým žebříkem. Děti na hřišti také najdou pružinové houpačky a jejich dospělý doprovod dostatek laviček. Projekt výstavby hřiště podpořila Nadace ČEZ příspěvkem ve výši 1 milionu korun, další nezbytné finanční prostředky investovala obec z vlastního rozpočtu. Část prostředků byla věnována také na vybavení menšího hřiště v druhé části obce, v Nádražní čtvrti. Nachází se zde herní sestava složená ze zastřešené lezecí věže, doplněná o skluzavku a houpačku. Veškeré herní prvky jsou vyrobeny v souladu s evropskými normami na bezpečnost hry a v souladu s hygienickými požadavky. Atrakce jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, akátového dřeva. Děti i dospělí ocení zejména přitažlivé barevném provedení těchto prvků.

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Telnice

> Komentáře