Pohádkový les v Pradědově dětském muzeu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pohádkový les v Pradědově dětském muzeu

> Termín

08.07.2016-09.07.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Potkat pohádkové bytosti o prázdninách mohou děti a rodiče v pátek 8. a v sobotu 9. července v Pradědově dětském muzeu v Bludově. Zdejší zahrada se promění v pohádkový les, kde budou čarovat především děti, a to plněním nejrůznějších úkolů. Odměnou pak budou drobné ceny. Pro návštěvníky budou k zakoupení grilované dobroty. Celé putování začíná po oba dva dny v 10 hodin a skončí v 16 hodin. Zahrada, která se promění v tajemný les, patří v letním období k velkým lákadlům muzea. Její součástí je rozsáhlé vodní dílo – soustava prvků pro oblíbené dětské cákání, rachtání a jiné vodní radovánky. Mezi venkovní lákadla patří i dřevěný tunel nebo lanovka. Pohádkový les láká i na příznivé vstupné, děti zaplatí po oba dny 60 korun, dospělí návštěvníci pak 30 korun. V průběhu akce zůstane interiér muzea zavřený. V případě, že nebude příznivé počasí, se akce přesune dovnitř muzea. Unikátní zábavní park ve venkovském stylu, zaměřený na Jeseníky a vše co k nim patří má během letních prázdnin také prodlouženou otevírací dobu, a to od 9 do 19 hodin.

> Otevírací doba

10:00-16:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Bludov
Ulice: Tř. Adolfa Kašpara 37
Telefon: 607 202 558
E-mail: [email protected]

> Komentáře