S Ferdinandem do Posázaví | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

S Ferdinandem do Posázaví

> Termín

9.7.2016
20.8.2016
27.8.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

O sobotách 9. července, 20. a 27. srpna se můžete svézt po trati legendárního Posázavského pacifiku parním vlakem v čele s lokomotivou Čtyřkolák. Vlak odjíždí z nádraží Praha-Braník vždy v 9.00 hod. Svezte se parním vlakem s lokomotivou Čtyřkolák proti proudu Sázavy za romantickou krajinou Posázaví i bohatým programem. Parní vlak bude sestaven z historických vozů 3. třídy s dřevěnými lavicemi a nebude chybět ani vůz bufetový s nabídkou občerstvení včetně piva Ferdinand a také upomínkových předmětů. Na co se můžete těšit? 18. 6., 9. 7., 20. a 27. 8. Jílové u Prahy – regionální muzeum těžby zlata v Čechách, středověké zlaté štoly, 27. 8. Krhanice – Tankový den ve Vojenském technickém muzeu Lešany, 9. 7. Chocerady – prohlídka Vávrova mlýna s průvodcem (rezervace na adrese [email protected], prohlídka 12.30 h, 13.30 h, občerstvení na grilu, točené pivo, relaxace u řeky), 18. 6., 9. 7. a 20. 8. Sázava - Sázavský klášter (18. 6. Sázava Černé Budy – nádraží – setkání automobilů veteránů), 9. 7., 20. 8. Sázava Černé Budy (9. 7. Sázavská pouť, Centrum sklářského umění: Skleněný jarmark – možnost foukání skla na huti pro veřejnost, loutkové divadlo Dokola a koncert kapely JaSBand), 9. 7., 20. 8. Český Šternberk – hrad Český Šternberk (ve 13.30 h prohlídka pro rodiny s dětmi a ve 13.45 h přednostní prohlídka hradu po předložení jízdenky na parní vlak), 9. 7. 20. 8. Kácov – zámek a pivovar (20. 8. Kácovská pouť, setkání automobilů veteránů), 27. 8. Benešov – prohlídka pivovaru Ferdinand s ochutnávkou piva (rezervace ve vlaku), vyhlídková jízda ekovláčkem v Benešově, 27. 8. Postupice – zámek Jemniště (prohlídka cca ve 13.45 h, přednostní prohlídka pro cestující se zpáteční jízdenkou), 27. 8. Vlašim – paraZOO, 14.30 h komentované krmení vyder, zámek, výstava pohlednic zrušené tratě.

> Otevírací doba

dle jízdního řádu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5
Ulice: Nádraží Braník, Modřanská

> Komentáře