Bezdružické parní léto - jízdy historických parních vlaků | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bezdružické parní léto - jízdy historických parních vlaků

> Termín

6.8.2016 - 7.8.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte se svézt nostalgickým vlakem v čele s parní lokomotivou „Kafemlejnek“ a užít si bohatý doprovodný program. Navíc se mužete v úseku nedostavěné trati Bezdružice – Teplá svézt historickým autobusem. Na nádraží v Bezdružicích vás čeká bohatý doprovodný program (divadlo a tvořivé dílny pro děti, možnost svezení historickou drezínou, taneční a hudební vystoupení, zahradní železnice, prodej místních produktů, občerstvení). Zvláštní vlak složený z historických dvounápravových "dřevěných" vozů táhne parní lokomotiva řady 310.072 "Kafemlejnek" z roku 1899. Vlak jezdí v sobotu i neděli třikrát denně na otočku mezi stanicí Bezdružice a Kokašice. Jednou denně na delší trase mezi Bezdružicemi a Cebiví. Během cesty může dojít k přepadení vlaku, proto jej doprovázejí četnické hlídky. Ve stanici obratu je připraven pro cestující kulturní program pro vaše zabavení, než lokomotiva přejede na druhý konec vlaku. Letos to bude opět oblíbená taneční skupina Althea a Švejk Band Milana Benedikta Karpíška. Doporučené nástupní místo na zvláštní vlaky je stanice Bezdružice, parkování tamtéž na náměstí. Odjezdy parního vlaku z Bezdružic směr Kokašice v 12:37, 14:37 a 16:37, cesta tam a zpět trvá 1 h. Odjezd parního vlaku z Bezdružic směr Cebiv v 9:15, cesta tam a zpět trvá 3 h. Jízdenky se prodávají pouze ve vlaku, neplatí zde žádné zaměstnanecké či komerční slevy Českých drah. Přeprava kočárků možná. Základní jednosměrné jízdné Bezdružice - Kokašice 40 Kč, děti do 10 let polovic a do jednoho metru výšky zdarma. U vlaku do Cebivi dvojnásobné ceny. Přepravu většího kolektivu cestujících nám prosím oznamte včas na telefonu: 604 827 735. Doporučené nástupní místo na zvláštní vlaky je stanice Bezdružice, parkování tamtéž na náměstí. Přepravu většího kolektivu cestujících nám prosím oznamte včas na telefonu: 604 827 735.

> Otevírací doba

dle jízdního řádu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Bezdružice
Ulice: nádraží

> Komentáře