Oranžové hřiště Praha 20 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oranžové hřiště Praha 20

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

200. Oranžové hřiště Děti v Horních Počernicích mají od října možnost naučit se bezpečně pohybovat v silničním provozu. U Základní školy Stoliňská vyrostlo již 200. Oranžové hřiště, tentokrát dopravní. Děti ze Základní školy Stoliňská, ale i z dalších škol v okolí, se na dopravním hřišti naučí poznávat dopravní značky, bezpečně přecházet, pohybovat se na dopravním prostředku na silnici, řešit přejezd křizovatky nebo kruhového objezdu. Plně vytížený je i funkční signalizační zařízení železničního přejezdu. V den oficiálního otevření hřiště nahradilo školní vyučování sportovní zápolení na různých „olympijských“ stanovištích. Nechyběl skok daleký, překážkový běh, štafeta, opičí dráha nebo hod pěnovým oštěpem. Jak jej zvládnout, radil přímo Jan Železný, jehož výkony byly i přes nezvyklý materiál úctyhodné. Den dětem zpestřilo také Oranžové kolo Nadace ČEZ, na němž žáci vyšlapali příspěvek na sportovní potřeby pro Základní školu Stoliňská a Speciální a praktickou školu Bártlova.

> Otevírací doba

celoročně

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 20
Ulice: Stoliňská 823, prostor před budovou školy

> Komentáře