Hrr na ně na Vítkově | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hrr na ně na Vítkově

> Termín

16.7.2016

> Hodnocení

4.6  (5x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 16. července 2016 se na pražském Vítkově uskuteční další ročník středověké slavnosti Husité na Vítkově. V rámci 596. výročí od uskutečnění historické bitvy na Vítkově (14. července, 1420), se na stejném místě odehraje autentická rekonstrukce slavného střetu mezi Husity a Křižáckými vojsky. Návštěvníky kromě rekonstrukce bitvy bojovníků v dobových kostýmech a vozovými hradbami čekají také rytířské a šermířské souboje, vystoupení kejklířů, střílení z luků, loutkové divadlo i dobová kuchyně. Celý kopec Vítkov se promění na velkolepou středověkou slavnost se vším všudy. Mnoho aktivit si budou moci návštěvníci také vyzkoušet, což zaujme především děti. Návštěvníci si tedy zkusí střelbu z kuší nebo luku, svezou se na dobovém kolotoči, vyzkouší si mnoho dobových her, k nahlédnutí budou také stánky se středověkými řemeslníky, uvidí vystoupení kejklířů, stanou se svědky dechberoucích rytířských soubojů, zazpívají jim potulní zpěváci s historickými nástroji nebo zhlédnou představení loutkového divadla. Vstupné na Vítkov a doprava autobusem na trase Florenc - Ohrada je zcela zdarma.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3
Ulice: Vítkov

> Komentáře