Rodinný den v parku Mirakulum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinný den v parku Mirakulum

> Termín

25.6.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Mirakulum a Tankodrom Milovice, dva sousedící areály plné různorodé zábavy, se v sobotu 25. června opět spojí – a vytvoří tak den nezapomenutelných zážitků. Od 10 do 18 hodin budou návštěvníci moci zakusit věci, které se běžně nenabízejí. Nezapomenutelné jízdy na obrněných transportérech BVP, Hummerech H1 nebo Tatrách 813 příjezd vojenské kolony, jízdy na čtyřkolkách nebo lety vrtulníkem patří k velkým magnetům. Každý Rodinný den je využijí stovky malých i velkých návštěvníků. Kluci všech věkových kategorií ocení třeba prohlídku americké základny z Vietnamu, výcvikovou dráhu US Army, kdokoliv si může zahrát paintball nebo se podívat na dobovou ukázku vojenských bitev. Za tímto programem se návštěvníci Mirakula mohou vypravit po úzkokolejné železnici. Vedle živých akcí čekají na návštěvníky Tankodromu například podzemní vojenská základna, vietnamská vesnice a samozřejmě nechybí ani výstava vojenské techniky. Podél tratě je možné v ohradách vidět ovečky, jelena a laně, krávy, oslíky, koně, lamy či kozy. Tankodrom připravil také několik novinek: patří mezi ne obří pískoviště, kontaktní zoo s mini kozami nebo účast na krmení krav – skotského náhorního plemena. Program v amfiteátru Parku Mirakulum: 13:00 Kouzelník Navaro 14:00 Bubnování s Tokhim 15:00 Kouzelník Navaro 16:00 Bubnování s Tokhim Program na Tankodromu (10:00 – 17:00): 12:00 Předváděčka – jízda BVP 13:00 Přehlídka vojenské techniky 14:00 1. bojová ukázka 16:00 2. bojová ukázka Další aktivity na Tankodromu: Vojenské dobové tábory včetně dobové vojenské techniky (US Army 2. svět.válka, US Army Marines, Ruská armáda, Wehrmacht 2. svět. válka) Paintballová střelnice (10 ran/20 Kč) Jízdy na čtyřkolkách pro děti (10 min./50 Kč/osoba) Svezení Tatrou 813 8×8 Kolos (100 Kč/osoba) Svezení BVP 1 (100 Kč/osoba) Svezení Humer H1 (100 Kč/osoba) Lety vrtulníkem Robinson R44 (600 Kč/osoba) Pozor – Tankodrom bude přístupný pouze vlakem za snížené jízdné 50 Kč!

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Milovice
Ulice: Topolová

> Komentáře