Parní vlaky a historické autobusy v Kuřimi | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Parní vlaky a historické autobusy v Kuřimi

> Termín

19.06.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Neděle 19. června 2016 Historické dopravní kolečko: Brno - Kuřim V neděli KORDIS JMK společně s městem Kuřim, Českými drahami, Dopravním podnikem města Brna a Technickým muzeem přichystal historické dopravní kolečko – na jednu jízdenku okruh parním vlakem, historickými autobusy, historickými trolejbusy a historickými tramvajemi s jednou jízdenku s doprovodným programem v Kuřimi. Odjezdy parních vlaků z Brna do Kuřimi budou v 10:25, 13:25 a 16:25. Z Kuřimi je možné buď během krátké doby pokračovat historickým autobusem do Bystrce, z Bystrce do Pisárek historickým trolejbusem a odtud následně na náměstí Svobody historickou tramvají. Druhou možností je se v Kuřimi zdržet delší dobu a zúčastnit se zajímavého doprovodného programu. Okruh je možné absolvovat i v opačném směru – tzn. začít na náměstí Svobody v časech 10:15, 11:15, 13:15, 14:15, 16:15 a odjet historickou tramvají do Pisárek, odtud trolejbusem do Bystrce a odtud autobusem do Kuřimi. Z Kuřimi do Brna pak bude možné jet parním vlakem. Speciální cena za jízdné celým okruhem činí 80 Kč pro dospělého. Dítě do 15 let, držitel průkazů ZTP a ZTP/P a osoba nad 70 let zaplatí 40 Kč. Město Kuřim se k akci připojilo výstavou automobilových veteránů a zábavnými atrakcemi v blízkosti tamního vlakového nádraží.

> Otevírací doba

10:30-18:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno- Kuřim

> Komentáře