Školka Duhovka - Praha 6 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Školka Duhovka - Praha 6

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Mateřská škola Duhovka Duhovka je mezinárodní montessori školka určená pro děti ve věku od 3 do 6 let. Děti si cizí jazyk postupně osvojují v reálných a přirozených souvislostech každodenního života a získávají tak výborný jazykový základ pro další vzdělávací cestu. Školka nabízí bohatý program odpoledních kroužků vedených zkušenými lektory. Mezi oblíbené odpolední aktivity patří například keramika, ZOO kroužek nebo sportovní hry. Toddler program Duhovka (Jesle) Toddler program je 3,5 hodinový dopolední program pro batolata bez doprovodu rodičů ve věku 1,5 – 3 roky v česko – anglickém montessori prostředí. Podporujeme děti v jejich nejintenzivnějším období vývoje. Zaměřujeme se na tři hlavní křivky učení – osvojení jazyka, zdokonalení pohybu a zapojení se do dodržování řádu. Česko-anglický příměstský tábor Školka Duhovka pořádá o letních prázdninách česko-anglický příměstský tábor s prvky montessori pedagogiky pro děti ve věku od 3 do 8 let, který se každoročně koná v místě školky ( Pevnostní 657/6, 16000 Praha - Střešovice ) Děti čekají tematicky bohaté programy pod vedením zkušených lektorů a učitelů.

> Otevírací doba

Otevírací hodiny:
8:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6 - Střešovice
Ulice: Pevnostní 657/6
Telefon: 733 317 843
E-mail: [email protected]

> Komentáře