Mateřská škola Duhová - Habartov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Duhová - Habartov

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Naše Mateřská škola Duhová je v provozu od října 1980, od 1. 1. 2003 je právním subjektem. Nachází se na okraji města, v těsné blízkosti lesa a luk. Je umístěna na klidném místě, dostatečně přístupném, je bezbariérová. Jedná se o školu pavilónového typu, sestávající z pěti budov, v nichž ve třech jsou třídy s celodenním provozem, jedna budova je uzavřena, hospodářská budova se nachází v pavilonu pátém. V posledních letech k radosti nás všech, prošla škola velkou rekonstrukcí. Mateřská škola má dostatečné velké prostory a takové prostorové uspořádání, které vyhovuje nejrůznějším skupinovým i individuálním činnostem dětí. Třídy jsou světlé, prostorné a umožňují vytvoření míst pro klidné hry jednotlivců i pro rušnější pohybové aktivity. K tomu jsou na třídách stanovena pravidla, k jejichž dodržování jsou děti vedeny. Třídy jsou vybaveny novým nábytkem, který odpovídá anatomii dítěte a jeho věku. Děti mají volný přístup k hrám, pomůckám, knihám, výtvarnému materiálu, to vše je uloženo na dosah dětí. Vybavení školy pomůckami, hračkami, materiály je na vysoké úrovni a je průběžně obnovováno a doplňováno. Každá třída má svůj PC. Děti pracují se speciálními vzdělávacími programy. Na každé třídě je DVD a CD přehrávač. DVD a CD jsou využívány pouze k výuce nebo při dlouhodobě trvajícím špatném počasí. Na každé třídě jsou čističky vzduchu. K jejich využívání jsou vypracována pravidla pro používání audiovizuální techniky. Sportovní náčiní je uloženo ve sportovním kabinetě. Ložnice je oddělena od třídy. Lehátka se rozkládají před obědem, cca v 11.hod a skládají se ráno v 6.00 hod, aby mohl být prostor ložnice využíván ke hrám dětí. Lůžkoviny se mění operativně podle potřeby, nejméně 1x za 3 týdny. Lehátka, matrace, polštáře, povlečení, prostěradla splňují všechna hygienická kriteria. Všechny umývárny spolu s WC a sprchovým koutem byly zcela zrekonstruovány. Zahrada mateřské školy je rozlehlá a tak poskytuje dětem dostatek prostoru k jejich vyžití. Zahrada je vybavena novými průlezkami, skluzavkami, lanovou dráhou, skákacími panáky, houpadly a pískovišti. Naším velkým snem je vybavit školu dalšími koloběžkami, tříkolkami a upravit terén kolem školy tak, aby si děti při pobytu venku procvičovaly základní dopravní předpisy a značky. Školní zahrada slouží také jako místo pro konání různých oslav a akcí. Všechny prostory určené k pobytu dětí uvnitř, tak i venku odpovídají bezpečnostním a hygienickým normám.

> Otevírací doba

Provoz MŠ je na všech třídách od 5.45 - do 15.30 hod

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Habartov
Ulice: Karla Čapka 769
Telefon: 352 682 200
E-mail: [email protected]

> Komentáře