Slunečnice - školka, jesle a hlídání dětí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Slunečnice - školka, jesle a hlídání dětí

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Jsme rodinné jesličky a školka s unikátní kapacitou jen 14 dětí. Ve věku 1-5 let Vládne u nás příjemná atmosféra. Harmonické prostředí, kde si děti hrají a objevují svět kolem sebe. O děti se starají laskavé a trpělivé chůvy. Chůvy pečlivě vybíráme a mají vlídný vztah k dětem a prošly certifikovanými zkouškami s potřebnou praxi. Chůva se věnuje jen 3-4 dětem. Mají tak naši plnou pozornost. Ke každému z nich přistupujeme s láskou a podle jeho potřeb. S ohledem na věk a osobnost dítěte. Slunečnice má jednu třídu pro všechny věkové kategorie. To se velmi osvědčuje. Menší a větší děti jsou spolu. Jsou k sobě ohleduplnější a kamarádští. Cítí se u nás přirozeně a chodí do Slunečnice rády. Hlídání dětí Ostrava a okolí Charakteristický je náš individuální přístup ke každému klientovi, vždy se snažíme o maximální vstřícnost k potřebám Vašim a Vašich dětí. Skutečnost, že se pomáháme starat o to nejdražší, co člověk v životě má, chápeme jako obrovský závazek, kterému podřizujeme veškerou naši činnost. Poskytujeme tyto typy hlídání dětí: Hlídání dětí ostrava Jednorázové Pravidelné Večerní Víkendové V době nemoci i rekonvalescence dítěte V cizím jazyce

> Otevírací doba

dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava-Poruba
Ulice: Opavská 4472/76
Telefon: 734722848
E-mail: [email protected]

> Komentáře