Marché Montessori mini školička | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Marché Montessori mini školička

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Miniškolička Prostředí Montessori školičky je přímo přizpůsobené potřebám nejmenších dětí, jejich vývoji, velikosti i síle. Vybavení třídy je plné krásných a reálných aktivit a pomůcek, jež děti lákají a přitahují. S radostí zkoumají a objevují, zdokonalují se v praktických dovednostech a učí se samostatnosti. K dětem přistupujeme indivituálně a pomáháme, aby každé z nich naplno rozvíjelo své možnosti. Velký důraz klademe na bezpečí a důvěru v prostředí. Kapacita školičky je 8 dětí, přijímáme děti od 15 měsíců. Hlavním jazykem je čeština, hravou formou a přirozeným přístupem je dětské poznání obohacováno o anglický jazyk. Pomáháme dětem s osvojením sebeobsluhy, počítáme také s dětmi, které mají plenky a společně s rodinou pracujeme na zvládání hygienických potřeb. Pečlivost, kterou školičce i nabídce aktivit věnujeme, propojujeme s poznatky, inspirací a doporučením profesionálů v oboru Montessori pedagogiky. Školka Naše Montessori školka vzbuzuje okouzlení. Atmosféra vily je nepopsatelně krásná a kouzlo dokonalosti podtrhuje každý kousek materiálu, který zahlédnete. Montessori školka děti mimořádně podporuje v sebedůvěře a provází je k vlastnímu učení i objevování světa. Děti úmyslně vedeme ke svobodnému výběru z velkého množství aktivit, které jsou jim k dispozici v rozmanitém, pečlivě připraveném prostředí. Samotná činnost děti vybízí ke koncentraci, což ve skupině vytváří překvapující harmonii. Díky každodenní zkušenosti tak děti posilují a prohlubují svoje dovednosti, spolupráci s ostatními i vlastní zodpovědnost. V malé skupině dětí podporujeme přirozenou zvídavost, rozvoj vlastního potenciálu, samostatnost, sebejistotu i respekt k sobě a druhým. Součástí programu je 3 hodinový pracovní blok v heterogenní skupině smíšeného věku a propojení vzdělávání dítěte s praktickým životem, v celistvosti jeho osobnosti. Velký důraz klademe na důvěru v prostředí, respektující a individuální přístup ke každému dítěti, porozumění vývojovým stádiím dítěte, jeho potřebám i zájmům. Prostředí školky je česko – anglické s rodilými mluvčími.

> Otevírací doba

dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4-Modřany
Ulice: K Trnkám 6
Telefon: 608441344
E-mail: [email protected]

> Komentáře