Školka Jablíčko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Školka Jablíčko

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Představte si mateřskou školku, která spojuje to nejlepší ze světa malých rodinných školek s komorní atmosférou a maximálně osobním přístupem k dětem i rodičům a ze světa profesionálně vedených, renomovaných soukromých mateřských školek s širokou nabídkou služeb. Vítejte v zážitkové mateřské školce Jablíčko! Podařilo se nám vytvořit jedinečné, kreativní a hravé prostředí, ve kterém se s vašimi dětmi cítí skvěle naši pedagogové, zdravotní sestřičky, terapeuti i profesionální učitelé jazyků. Komorní, rodinná a láskyplná atmosféra v naší mateřské školce je postavena na profesionálních základech a naší dlouholeté zkušenosti s péčí o děti. Jsme první mateřská školka v České republice založená na odborníky respektovaném programu Efektivní rodičovství ®. V jedinečném vzdělávacím programu naší soukromé školky hraje velkou roli montessori přístup a pomůcky.

> Otevírací doba

dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové-město
Ulice: Srdínkova 596
Telefon: 721 405 130
E-mail: [email protected]

> Komentáře