Anglická školka - Happy preschool | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Anglická školka - Happy preschool

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (4x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Máme rádi angličtinu, máme rádi děti! Chcete, aby vaše dítě vyrůstalo zdravým životním stylem a učilo se přirozenou formou? V Happy Preschool dbáme především na harmonii pohybu, stravy, odpočinku a duševní pohody Vašich dětí. Cílem naší péče je přirozenou formou rozvíjet jejich znalosti, vědomosti a kreativitu. Každodenní tématický program v angličtině nabízí dětem bohatou slovní zásobu a všeobecný přehled o kultuře a tradicích nejen českých, ale i zahraničních. Tématický okruh se mění každý týden a mezi základní patří barvy, abeceda, zvířata, svátky, části těla… Zábavnou formou děti naučíme jak praktickým věcem, tak základům čtení, psaní a počítání, aby mohly plynule navázat v základní škole. Víme, že děti předškolního věku jsou velice aktivní, proto nabízíme během celého dne širokou škálu sportovních, uměleckých i kulturně-vzdělávacích činností. V areálu školky máme k dispozici tenisové kurty, fotbalové hřiště a další prostory pro venkovní i vnitřní aktivity! Mezi ty patří: Tenis, jóga pro děti, gymnastika, základy kresby, malby, zpěvu, návštěva divadel a mnoho dalších. S věkem se vytváří nejen správné stravovací návyky a základy stolování, ale i vztah k výživě. Proto zajišťujeme s tím související příjem energie formou dobře volené skladby smíšené stravy a nápojů.

> Otevírací doba

.

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno-Slatina
Ulice: Tuřanka 1
Telefon: 739 007 513
E-mail: [email protected]

> Komentáře