S rodinou do Vesce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

S rodinou do Vesce

> Termín

15.5.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinné odpoledně pro aktivní rodiny s dětmi. Na celou neděli 15. května je připraven již pátý ročník akce S rodinou do Vesce. V libereckém Sportovním areálu Vesec bude nachystán program jak pro nejmenší děti, tak pro „odrostlejší“ robátka. V rozlehlém areálu se představí celý Integrovaný záchranný systém Libereckého kraje: návštěvníci se stanou svědky zásahu Městské policie při zadržování pachatele nebo uvidí použití psa v jejích službách. Hasiči předvedou ukázku zásahu u hořícího auta či ukázku vyprošťování z vozidla. Na místě bude i Tým silniční bezpečnosti či BESIPU. Během dne si děti mohou zaskákat na trampolínách a nechat se inspirovat skokany z družstva Trampolíny Patrman, ze kterého vzešla olympionička Zita Frydrychová. Své umění předvede taneční skupina Takt Liberec nebo břišní tance ze studia AISHA. Po celý den si všichni mohou vyzkoušet nejrůznější sporty, na místě bude krom jiného i horolezecká stěna. Program si připravili také HC Bílí Tygři. Tatínkové si mohou užít předváděcí jízdy nových českých vozů.

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Liberec
Ulice: Sportovní areál Ještěd Vesec

> Komentáře