Dětské centrum Strom života | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětské centrum Strom života

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Naše školka je dětské centrum pro děti 2-7 let. Je vytvořené na lásce a úctě k dětem. Opětovaná láska dítětem je totiž ten nejčistší dar jaký můžeme dostat. Přechod z celodenního rodinného prostředí do školky mezi děti, není vždy jednoduchý. Dětičky jsou zvyklé na své maminky, které jim dávají pocit bezpečí. Naše školka se snaží tento pocit bezpečí připodobnit a odreagovat je od stesku po maminkách až nakonec volně přejdou na nový režim, kdy si k nám přicházejí hrát s kamarády, učit se novým věcem, povídat si a rozvíjet se. Záleží nám totiž na jejich radostech, smíchu, štěstí a pocitu bezpečí. Záleží nám ale i na důvěře, kterou si s nimi budujeme, protože i malé děti mohou mít svá trápení, která nám bez důvěry nesvěří. Být dítětem znamená mít krásnou schopnost vnímat svět okolo nás takový jaký skutečně je, mají přirozenou touhu učit se, jsou přirozeně upřímné, umí se vcítit a být ohleduplné. Proto tyto vlastnosti v dětech podporujeme a ukazujeme jim, že je to velmi důležité pro vztah ke svým malým kamarádům, dospělým lidem, přírodě i sobě samým. Nikdy nepotlačujeme osobnost dítěte, nýbrž se snažíme v dětech rozvíjet jejich dobré vlastnosti. K samostatnosti děti učíme podle jejich tempa, nenutíme je do něčeho v čem se necítí dobře. Naše školka disponuje i vlastní zahrádkou, kde od jara do podzimu s dětmi pěstujeme různé plody, které po uzrání měníme ve šťavnatou svačinku. Plody jsou pěstovány přirozeně bez postřiků, od semínka, nebo sazeničky, aby děti lépe pochopily, jakou cestou rostlinka, s jejich pomocí, projde než je nám k užitku. Na zahrádce je také plně vybavené dětské hřiště, kde si děti mohou bezstarostně hrát a radovat se. V naší školce podáváme pouze kvalitní a vyváženou stravu od místních farmářů, nebo v BIO kvalitě. Ctíme přirozený chod přírody, proto se dětem snažíme podávat stravu dle sezónní dostupnosti. Pro dětskou fantazii je velice důležitá tvořivost, kterou zahrnujeme do každodenního programu. Malujeme pastelkami, fixy, voskovkami, křídami, ale i štětcem, prsty, a různými materiály. Výrobky dětí volíme podle ročních období, abychom mohli používat i přírodní materiály. Každý den, pokud nám to počasí aspoň trochu dovoluje, chodíme s dětmi na procházky do parku, na hřiště, snažíme se udržovat pravidelný kontakt se zvířaty a přírodou. V době sezóny chodíme každý čtvrtek na městské trhy, kde spolu dětem nakoupíme vše potřebné k pěstování na naší zahrádce a také čerstvé ovoce a zeleninu.

> Otevírací doba

-

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice 3
Ulice: Fr. Šrámka 31
Telefon: 724889029
E-mail: [email protected]

> Komentáře