Ratolest Fest aneb nejlepší den pro rodinu u řeky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ratolest Fest aneb nejlepší den pro rodinu u řeky

> Videogalerie

> Fotogalerie

> Termín

28.5.2016

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Třetí ročník zážitkového festivalu pro rodiny s dětmi od 0 do 14 let na náplavkách Rašínova a Hořejšího nábřeží a Kamsdětmi.com nebude chybět. Pro všechny malé návštěvníky jsme spolu s portálem sportvokoli.cz připravili hru FEST RATOLEST. Na mnoha stanovištích stejně jako u hostesek z týmu Kam s dětmi obdrží děti záznamové archy, do kterých budou na stanovištích získávat za jednotlivé úkoly razítka. Následně s archem zase přijdou a za své snažení budou odměněni diplomem a malým dárečkem. Na Ratolest Fest je VSTUP ZDARMA! A pokud jste ještě na Ratolest Festu nikdy nebyli, pak vězte, že jde o rodinný sportovní, kulinářský, umělecký a praktický festival pro děti a jejich rodiče, kteří zde mohou načerpat inspiraci pro volný čas. Na jednom místě nabídne rodinám s malými i nejmenšími členitý a často netradiční program na mnoha interaktivních stanovištích. Přivádí do jednoho bodu nabídky sportovních oddílů, táborů, školek, tělovýchovných jednot, kroužků a mnoha nadšenců, kteří se věnují práci s dětmi. Prezentuje rodinné zájezdy, dětskou módu a sportovní vybavení či bezpečnostní prvky, hřiště a sportovní areály nebo hračky i výukové pomůcky pro děti. Stimuluje estetické cítění v mnoha výtvarných, hudebních i pohybových dílnách. Nábory malých: florbalistů, kajakářů, ragbistů, fotbalistů, baseballistů, lakrosistů, veslařů, softbalistů, basketbalistů, golfistů, horolezců, hokejistů, jachtařů, gymnastů, akrobatů na kolech, kickboxerů, atletů, zápasníků, aikidistů, Krav-Maga bojovníků či hráčů kolové nebo jezdců na koních. * Dakarské speciály KM Racing k prolézání * Zásah hasičského člunu Florián * Honba za titulem „Fest Ratolest“ * Zoopark s překvapením * Umělecké dílny od kresby až po řemeslnou výrobu * Autodráha i okruhy pro RC modely * Zóna pro malé dobrodruhy * Skvělé festivalové menu * Parník do Zoo a přívoz Pražské paroplavební společnosti * Soutěže, závody a desítky aktivit na příjemném místě pro rodinnou sobotu.

> Otevírací doba

9:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Rašínovo a Hořejší nábřeží

> Komentáře