Oslava narozenin v českém muzeu hudby | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oslava narozenin v českém muzeu hudby

Foto: Národní muzeum

> Termín

1.1.2016 - 31.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Hrajeme a zpíváme Netradiční narozeninová oslava za přítomnosti hudby, s radostí a fantazií. V Českém muzeu hudby to zní, zpívá se, hraje na hudební nástroje a veselí se. Program zaměřený na expozici Člověk – nástroj – hudba začíná výrobou chrastidel a následným společným zpíváním „živijó“ pro oslavence. Jaká je historie běžných i méně známých hudebních nástrojů, jak vzniká tón, jak jej vnímat a jak jej zapsat? Lektor provede hravou formou děti expozicí, kterou následně poznají i prostřednictvím své dobrodružné cesty s všetečnými úkoly mezi hudebními nástroji. Děti si zahrají i na slepou bábu s hudebními nástroji (Orffovy nástroje). Pro oslavence vyrobí kamarádi ve výtvarné dílně přáníčkový hudební plakát. Následovat může volná zábava s připraveným občerstvením v prostorách muzea. Občerstvení je možné objednat u provozovatele kavárenských služeb či může být v režii rodičů/objednatele oslavy. Je možná domluva s kavárnou v objektu. Jako zpestření při volné zábavě je možné využít hravé a zábavné aktivity po předchozí domluvě s lektorkou a jejich objednání. Nabídka občerstvení: Uspořádání prostor a menu dle přání a potřeb klienta. Konkrétní forma občerstvení je na domluvě s kontaktní osobou Café Time Music. Kontakty: Adresa: České muzeum hudby, Karmelitská 2/4, Praha 1 Kontakt na Národní muzeum: Mgr. Kristýna Zámečníková, [email protected], tel.: 224 497 738 Kontakt na občerstvení: Café Time Music, [email protected], tel.: 777 299 201 Informace pro rodiče / všeobecné podmínky: • Dle domluvy je možná příprava (výroba) narozeninových pozvánek s motivy muzea a příslušného programu. • Program je vhodný pro děti ve věku cca 4–10 let. • Program lze upravit dle potřeb po předešlé domluvě s lektorkou. • Oslavu lze uspořádat pro 10–15 dětí. • Časová dotace na program narozeninové oslavy je cca 180 minut. • Začátek oslavy od 10 hodin do 15 hodin, zavírací doba muzea je ve většině objektů v 18 hodin. • Oslavu je třeba zarezervovat minimálně 3 týdny před plánovaným datem oslavy. • Rezervovanou oslavu lze zrušit nejpozději 3 pracovní dny před plánovaným datem oslavy (v případě onemocnění lze po dohodě přeložit na jiný volný termín). Platební podmínky: • Cena narozeninové oslavy je 2 000 Kč. • Cena zahrnuje: vstup do muzea v rámci programu, lektora, výtvarné potřeby, výzdobu. • Cena nezahrnuje: občerstvení (je možné objednat u provozovatele kavárenských služeb v daném objektu, případně si je mohou rodiče v některých objektech Národního muzea zajistit sami) ani jednorázové nádobí a příbory (v případě vlastního občerstvení si rodiče/doprovod donesou vlastní), doplňkové zábavné aktivity k lektorovanému programu. • Platba musí proběhnout minimálně 3 dny před plánovaným datem oslavy na pokladně daného objektu Národního muzea nebo převodem na účet NM po dohodě s kontaktní osobou NM. • V případě zájmu uspořádat oslavu mimo otevírací hodiny muzea bude účtován příplatek za provoz.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Karmelitská 2
Telefon: 224 497 738
E-mail: [email protected]

> Komentáře