Dětský park Razulák | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský park Razulák

> Fotogalerie

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Tip pro naše malé, ale i větší návštěvníky! Užijte si spoustu zábavy pod širým nebem v nové herní zóně pro rodiče s dětmi v Resortu Valachy Velké Karlovice. Najdete ji na úpatí sjezdovky Razula, u Bistra Razula, asi 200 metrů od Spa hotelu Lanterna a 300 metrů od hotelu Galik. Pokud k nám míříte autem, můžete zaparkovat na parkovišti jen pár desítek metrů od bistra. Přímo kolem něj také vede cyklostezka Bečva. NÁŠ TIP: Zastavte se v Bistru Razula, které nabízí snídaně, denně výběr z několika jídel, čerstvě upečenou pizzu a v létě také grilované speciality. Každé letní pondělí navíc pořádáme Kurzy pečení pizzy (nejen) pro děti. Atrakce v herní zóně u Bistra Razula Atrakce za poplatek badminton - zapůjčení setu (2x raketa, košíky) 100 Kč/60 min petanque (2x10 m) - zapůjčení setu 50 Kč/60 min bazén s lodičkami (pro děti 3-8 let) - 50 Kč/5 min/dítě šlapadla/káry (nosnost 30, 50 a 100 kg) - 50 Kč/10 min lampionový průvod - 50 Kč/materiál na výrobu lampionu (nabízíme od prázdnin) ping-pong - zapůjčení pálek a míčku - 50 Kč/1 hodinu půjčovna elektrokol a segway - nutná rezervace předem - více informací zde Volně přístupné atrakce velké pískoviště s hračkami pouštění lodiček a hrátky s vodou kuličková dráha (s vlastní kuličkou, lze i za poplatek 50 Kč zakoupit a nechat si jako suvenýr) stezka bosou nohou (také pro dospělé) fotbalový míč (travnatá plocha s brankami) - vratná záloha 50 Kč začátek trasy Hledej poklad na Razule Animační programy s instruktory Každý prázdninový den 15:00-16:30 se děti mohou zapojit do animačních programů plných zábavy, vyrábění a sportovních aktivit s instruktory věnované zajímavým tématům. Objevte třeba svět pirátů, divoký západ, zahrajte si na Indiány, procestujte svět, poznejte valašská strašidla nebo se vydejte za pokladem (doporučujeme pro děti 5-10 let). Lampionový průvod a táboráky Každou prázdninovou středu a sobotu si budou moci děti od 20:00 vyrobit vlastní lampion, se kterým si poté v 21:00 projdou kouzelnou cestou okolo Razuly lesíkem a přes sjezdovku zpátky k táboráku s živou hudbou. Procházka je naplánována na 30-45 minut a vítáni jsou také rodiče (nabízíme od prázdnin).

> Otevírací doba

Otevírací doba: Červen až srpen 10:00 – 19:00
Květen, září, říjen - 10:00 – 16:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Velké Karlovice
Ulice: Leskové
Telefon: +420 725 222 112
E-mail: [email protected]

> Komentáře