Školka Veverka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Školka Veverka

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Zdravá školka v Brně - Králově Poli s individuálním přístupem, v příjemném prostředí poblíž lesa. Každý den s dětmi zpívají, malují a vytváří a děti se zde učí s různými nástroji od pastelek až po keramiku Děti se zde naučí samostatnému stolování, hygienickým návykům a začlení se do kolektivu svých kamarádů. Vezou zde děti k samostatnosti a ohleduplnosti k ostatním. Jídlo do školky dodává zdravý restaurant Vitalité, jehož filozofií je vařit z kvalitních surovin (i v BIO kvalitě), nepoužívat konzervanty, "éčka" a nabízet pestrá vyvážená jídla. Děti mají zajištený pitný režim, svačinky a oběd. Pokládají velký důraz na individuální přístup k osobnosti každého dítěte, podporují jeho samostatnost a zároveň vedeme ke spolupráci a interakci v kolektivu ostatních. Maximální kapacita školky je proto 10 dětí. Ve školce patří krásná zahrada, kde si děti užívají zábavy na obřím pískovišti. Chodí také na procházky do blízkého lesa. Děti se ve školce učí zábavnou formou angličtiny. Zpívají písničky, hrají hry v angličtině a učíme se mluvit cizím jazykem. Pro děti je připraven zajímavý a různorodý program. Střídají činnosti pohybové, kreativní, vědomostní s pravidelným pobytem dětí venku. Školku navštěvují divadelní soubory.

> Otevírací doba

Po–pá 7:00–17:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Kociánka 8/10
Telefon: 739 754 064
E-mail: [email protected]

> Komentáře