Hlídání děti v Boulder Baru | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hlídání děti v Boulder Baru

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Máte prcka ve věku 2 - 5 let, potřebujete si něco zařídit nebo si chcete sami v klidu zalézt, ale nemáte pro něj hlídání? Pak jste v našem BB dětském klubíku úplně správně :) Své dítě nám můžete svěřit od pondělí do čtvrtku v čase od 8:00 do 15:00 a to po celý rok i v době prázdnin. Hlídání probíhá přímo v prostorách Boulder Baru a věřte, že čas strávený u nás bude pro děti nejen zábavný, ale i přínosný. Vyplníme ho hrami, cvičením a dalšími pohybovými aktivitami na lezecké stěně i mimo ni, malováním a tvořením nejrůznějších výrobků, za hezkého počasí budeme chodit ven a děti budou mít prostor i na klid a spánek po obědě :) Ceník hlídání: Ceny se liší podle toho, zda si rodič v rámci hlídání půjde v BB i zalézt nebo ne. Ceník je tedy rozdělen na "Lezoucího rodiče" a "Nelezoucího rodiče". Lezoucí rodič: 8.00 - 13.00 300 Kč 8.00 - 15.00 420 Kč Pouze na 2 hodiny 120 Kč Nelezoucí rodič: 8.00 - 13.00 400 Kč 8.00 - 15.00 560 Kč Pouze na 2 hodiny 200 Kč K jakékoliv variantě je možné přikoupit pro dítě oběd za 60 Kč. Hlídání si prosím zarezervujte na www.boulder.cz, kde se dozvíte mnoho dalších zajímavostí. V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na tel. čísle 603288474 nebo prostřednictvím mailu na [email protected]

> Otevírací doba

pondělí až čtvrtek 8:00 - 15:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7 - Holešovice
Ulice: U Výstaviště 11
Telefon: 603288474
E-mail: [email protected]

> Komentáře