Svíčkárna Rodas Kutná Hora - dočasně uzavřeno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svíčkárna Rodas Kutná Hora - dočasně uzavřeno

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Chcete strávit příjemné odpoledne tam, kde budou vaše děti i vy šťastní a spokojení? Přijďte za námi do výrobní dílny svíček v Kutné Hoře. Můžete si zde vytvořit svíčky, mýdla, koupelové soli ,voskové pastelky a spoustu dalšího dle vaší fantazie. Přijďte si tvořit a hrát s vlastní fantazií do výrobní dílny pro veřejnost firmy Rodas v Kutné Hoře. Máme pro vás otevřeno každý čtvrtek a v pátek od 14 do 18 hodin a o víkendu od 10 do 18 hodin. Pro skupiny každý všední den od 8 do 16 hodin po objednání. Ve svíčkárně si můžete vyrobit dle vlastní fantazie svíčky nejrůznějších tvarů a velikostí, vykrojit glycerinová mýdla pomocí tematických vykrajovátek, která pro vás obměňujeme, vrstvit několik druhů koupelové soli dovezených až z břehů prosluněné Itálie nebo třeba odlévat vlastní voskové pastelky, které jako jedny z mála na trhu jsou vyrobeny z čistě přírodních materiálů a jsou tudíž vhodné i pro ty nejmenší. Na výběr máme ze 12 barev a vyrobit si můžete pastelky ve tvaru zvířátek, kytiček či trojhranné. Veškeré naše kosmetické produkty se mohou pyšnit notifikací ministerstva zdravotnictví a při jejich výrobě jsou používány výhradně přírodní barviva a silice. Vedle samotné výroby svíček je možný také nákup v bohaté podnikové prodejně.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kutná Hora
Ulice: Zámecká ulice čp.20
Telefon: 603 229 436

> Komentáře