Pohádková vesnička Podlesíčko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pohádková vesnička Podlesíčko

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

1.9  (62x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Co vše v Pohádkové vesničce uvidíte? Například stylový domeček sedmi trpaslíků a jejich kamarádky Sněhurky, neobvyklou stavbičku s doškovou střechou, podepřenou dřevěnými trámky, kterou si vystavěl Rákosníček, mlýn s typickým mlýnským kolem, domeček neposedného Budulínka, útulnou chaloupku Karkulky, kde potkáte i ochočeného vlka, vykotlaný pařez Křemílka a Vochomůrky nebo pohádkový domek loupežníka Rumcajse a jeho rodinky. Každou sobotu od 14:00 hodin je pro vás připravena prohlídka Pohádkové vesničky s programem v doprovodu pohádkových bytostí a soutěžemi pro děti. V červnu můžete přijít na prohlídku s programem každou sobotu od 15:00 hodin. Během léta v červenci a srpnu se konají prohlídky s programem několikrát v týdnu, vždy je však nutná rezervace POHÁDKOVOU VESNIČKU LZE NAVŠTÍVIT V RÁMCI: * UBYTOVÁNÍ Ubytovat se můžete v 9 pohádkových domečkách a jednom dvojdomu. Každý domeček skýtá ubytování pro 4 osoby na celkové ploše okolo 45 m2. K domečkům přiléhá malá teráska nebo předzahrádka laděná do stylu jednotlivých domků. * VOLNÁ PROHLÍDKA BEZ PROGRAMU každý den v době od 10:00 do 18:00 hodin, pouze po domluvě a zakoupení vstupenek na recepci hotelu Podlesí nebo v prodejním stánku. Vstupné do vesničky BEZ PROGRAMU: Dospělí 90,- Děti, senioři, ZTP 50,- Rodina (2 dospělí a 2-3 děti) 250,- * PROHLÍDKA S KOMENTÁŘEM A PROGRAMEM o víkendu a vybraných dnech pořádáme pro návštěvníky programy s pohádkovými bytostmi , divadelní a loutková představení , trpasličí tvořivé dílničky, karnevaly ... viz. Kalendář akcí - www.pohadkova-vesnicka.cz/kalendar-akci.html Vstupné na prohlídku vesničky S PROGRAMEM: Dospělí 120,- Děti, senioři, ZTP 60,- Rodina (2 dospělí a 2-3 děti) 280,- PRO SKUPINY ( min. 30 osob ) je možné objednat prohlídku s komentářem mimo uvedený program . Spojte svůj výlet do Pohádkové vesničky i s návštěvou našeho nově zrekonstruovaného sportovně-relaxačního centra (vyhřívaný bazén, masáže, posilovna, solárium). Rezervace na tel : 566 664 477 (bez objednání nelze) Těšíme se na Vás :)

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Svratka
Ulice: Podlesí u Sněžného
Telefon: 566 664 477
E-mail: [email protected]

> Komentáře