Miniškolka Babyboomer | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Miniškolka Babyboomer

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Babyboomer.cz vznikl na základě lásky k dětem, to znamená, že naším cílem je mít kolem sebe jak šťastné a usměvavé děti, tak klidné a spokojené rodiče. Dětem se snažíme vytvořit příjemné prostředí naplněné aktivitami, které rozvíjejí jejich osobnost. Ke každému dítěti přistupujeme individuálně a veškeré potřeby přizpůsobujeme jeho potřebám a věku. Prostory školiček jsou plně přizpůsobeny potřebám dětí. Malý kolektiv dětí nám umožňuje sledovat a rozvíjet osobnost Vašich dětí. Přijímáme děti k pravidelné, ale také k nepravidelné docházce, v průběhu celého roku včetně letních prázdnin. Provoz školičky je: po - čt 7:00 - 18:00 pá 7:00 - 17:00 O letních prázdninách je provoz školičky zkrácen o jednu hodinu. V případě potřeby jsme schopni zajistit také noční a víkendový provoz. Babyboomer.cz nabízí komplexní didaktické služby s maximální kvalitou, připravované flexibilně dle potřeby jedince a jeho rodiče. Denní program - Péče o děti s výukou angličtiny a zájmovou tématikou. - Rozvoj pohybových schopností, zdokonalování hrubé a jemné motoriky, rozvoj řečových schopností a jazykových dovedností, rozvoj schopnosti sebeovládání. Noční program Hlídání dětí ve večerních a nočních hodinách. V denním, nočním i víkendovém programu: - rozvoj pohybových schopností - zdokonalování hrubé a jemné motoriky - rozvoj řečových schopností a jazykových dovedností - rozvoj schopnosti sebeovládání - rozvoj dovednosti vyjádřit pocity a prožitky - rozvoj vztahů k druhým lidem - vytváření prosociálních postojů - poznávání pravidel společenského soužití - seznamování se světem lidí, kultury a umění Dále pro děti pořádáme: - Tématické výlety - ZOO, DINOpark, Westernové městečko, atd. - Návštěvy bazénu s výukou plavání kvalifikovanou osobou. - Návštěvy solné jeskyně. - Školička v přírodě. - Oslavy narozenin. - Zábavné odpoledne - malování na obličej dětskými barvami Snazaroo. Hlídání o víkendech a svátcích Dle potřeb rodičů s individuálním programem.

> Otevírací doba

Provoz školičky je:
po - čt 7:00 - 18:00
pá 7:00 - 17:00
O letních prázdninách je provoz školičky zkrácen o jednu hodinu.

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Dolní Heršpice
Ulice: Jižní náměstí 20A
Telefon: 774 803 993
E-mail: [email protected]

> Komentáře