Jojogym - zábavní a sportovní centrum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jojogym - zábavní a sportovní centrum

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.3  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jsme moderní, sportovní a zábavní centrum v Dobřichovicích Jojo Gym. JojoGym z velké části využívají nejen příznivci gymnastických sportů z širokého okolí města Dobřichovice. Gymnastická hala je vybavena moderním nářadím, které je stabilně umístěno, dopadovou jámou, a pružnou čtvercovou podlahou. Součástí gymnastické haly je i lezecká stěna o velikosti 6 x 8 metrů. Nabízíme velký výběr gymnastických a parkourových kurzů všech věkových kategorií. ro příznivce pohybu disponuje centrum JojoGym také baletním sálem, který nabídne velkou škálu kurzů tanečních, baletních, posilovacích i bojových umění. Všechny kurzy jsou zaměřeny na zdravý pohyb pro všechny, na protažení a také posílení svalů. Baletní sál můžete využít v otevřených hodinách i pro veřejnost. V přízemí JojoGymu je pohádková průlezka pro menší návštěvníky. Průlezka s motivem hradu zaujme všechny děti svou barevností a také rozmanitostí pohybu při šplhání do jejích výšin. Pro nejmenší návštěvníky je určen koutek s bazénkem plný míčku, skluzavkou a hracími panely. Pro děti je to krásné místo pro narozeninové oslavy. Pro dospělé je zde možnost pořádání večerních párty, setkání s přáteli, nebo školních srazů. Možnost výborného občerstvení v kavárně s domácími výrobky.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Dobřichovice
Ulice: 5. května
Telefon: 778 769 523
E-mail: [email protected]

> Komentáře