Hlídání dětí Avedonna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hlídání dětí Avedonna

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Doprovody a hlídání Vašich dětí Od roku 2010 poskytujeme profesionální péči o děti pro Váš pohodlnější každodenní život. Bydlíte v Praze, Brně, Ostravě nebo blízkém okolí a potřebujete pohlídat Vaší ratolest? Nemáte nikoho, kdo by doprovodil Vaše děti na kroužek či je vyzvedl ze školky nebo školy? Vyzkoušejte si naše, mnoha rodiči ověřené služby, které v dnešní uspěchané době ocení každá rodina. Hlídání dětí PrahaRodičům nabízíme jak pravidelné tak i jednorázové doprovody a hlídání jejich dětí všech věkových kategorií. Garantujeme spolehlivost a odbornost, která je podložená naším pedagogickým zázemím. Rodičům zaručujeme individuální jistoty a výhody. V Praze 9 také provozujeme AngelBabies, školku pro děti, která se pyšní vynikající reputací. » Hlídání dětí u Vás doma, či v místě, které si zvolíte: dovolená, služební cesta... » Hlídáme děti všech věkových kategorií od 0m+. » Hlídání dětí s komunikací v cizím jazyce - AJ, NJ, RU, FR, ŠP, IT. » Pravidelné a jednorázové hlídání dětí - celá ČR, zejména Praha a Brno. » Doprovody a vyzvednutí dětí - školka, škola, zájmový či sportovní kroužek apod. » Hlídání dětí v případě náhlého onemocnění či při jiných mimořádných situacích. » Doučování a výuka učiva základních škol - ČJ, cizí jazyky, matematika atd. » Zaměření na umělecký a hudební rozvoj - výtvarná výuka, klavír, flétna, kytara. » Poskytujeme péči o handicapované děti. » Zajišťujeme nepřetržitý poradenský a zákaznický servis. » Expresní služba NONSTOP - zajistíme hlídání dětí do 30ti minut. » Informační systém pro komunikaci s rodiči on-line, s okamžitou odezvou. Správný výběr dětské pečovatelky na hlídání dětí Rodičům poskytujeme individuální přístup nejen při výběru chůvy na hlídání dětí, ale po celou dobu naší spolupráce. Každá rodina má jiný životní rytmus, tedy i jiné nároky na hlídání dětí, ke kterým je potřeba pečlivě přihlížet. Správný výběr chůvy s odpovídající kvalifikací, rodičům zajistí nejen správnou péči o děti, ale i přirozený rozvoj znalostí a dovedností jejich potomků. Hlídání dětí PrahaNa začátku spolupráce rodičům radíme a pomáháme se stanovením všech jejich individuálních požadavků na výběr chůvy - dětské pečovatelky. Zaměřujeme se proto na nároky rodiny zejména s ohledem na: Každodenní program rodičů, školní rozvrh dětí, přítomnost domácího mazlíčka, zájem o doučování či umělecký rozvoj dětí, komunikaci s rodinou v cizím jazyce atd. Zakládáme si na svědomitém výběru, ručíme za dovednosti a kvalifikaci našich chův, kterou průběžně zvyšujeme v rámci našeho firemního systému vzdělávání. Všechny naše pečovatelky ovládají základy první pomoci. Samozřejmostí je příprava pracovní náplně chůvy, která obsahuje její povinnosti a odpovědnost. Během počátečního období, kdy je chůva v nové rodině, poskytujeme užitečné rady. Vynakládáme maximální úsilí pro spokojenost celé rodiny. V průběhu spolupráce poskytujeme nadstandardní péči. Rodičům garantujeme diskrétnost a loajalitu.

> Otevírací doba

Dle domluvy

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Holandská 878/2
Telefon: 603 274 355
E-mail: [email protected]

> Komentáře