5D kino v OC Letmo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

5D kino v OC Letmo

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.8  (4x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Chodíte rádi do kina, ale 3D vás nebaví? Navštivte některé z našich 5D Cinema Maxim a nechte se vtáhnout do neuvěřitelného světa pěti dimenzí v největší síti 5D kin v Čechách a na Slovensku! Usadíme vás do pohodlných sedaček, zapůjčíme aktivní 3D brýle a show může začít! Vaše sedadla se s vámi budou pohybovat téměř všemi směry, budete obklopeni prvotřídním zvukem a speciálními efekty jako je vítr nebo vodní pára, které pocit splynutí s filmem ještě více umocní. Je libo poklidnou výpravu do hlubin oceánu nebo divokou adrenalinovou jízdu na horské dráze? Vybrat si můžete z více než dvou desítek filmů různých žánrů, které pobaví celou rodinu. Promítání trvá 5 – 6 minut, konkrétní film si zvolíte až na místě bez nutnosti předchozí rezervace. Maximální pohodlí vašemu zážitku dodá soukromí díky kapacitě pouhých čtyř míst. Staňte se součástí příběhu, vrhněte se střemhlav do propasti, zatáčky řezejte jako pravý závodník, ujíždějte před děsivými příšerami nebo leťte vzhůru k nebesům. Vezměte rodinu nebo své přátele a přijďte zažít to, co v běžném kině nenajdete.

> Otevírací doba

Po - So: 9:00 - 21:00
Ne: 9:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Nádražní 681/2‎

> Komentáře