Skiareál Chotouň | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skiareál Chotouň

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Areál nabízí všem lyžařům a snowboardistům možnost provozování svého oblíbeného sportu, aniž by museli cestovat daleko do hor. V areálu jsou k dispozici tři vleky. Dva paralelní vleky typu Poma s teleskopickými unašeči (délka 300 a 280 m, převýšení 50 m) a malý dětský vlek (délka 120 m). Všechny vleky mají plynulou regulaci rychlosti, což umožňuje pohodlný nástup i méně zkušeným lyžařům. Svah je vybaven osvětlením, které umožňuje večerní lyžování zejména pro ty z vás, kteří si chtějí protáhnout tělo na svahu i ve všední den večer po práci. Při maximální rychlosti (2,4 m/s) dva hlavní vleky mohou přepravit až 1100 osob za hodinu. Mírné sjezdové tratě v areálu jsou vhodné hlavně pro začínající a středně pokročilé lyžaře. Areál má velmi výkonný zasněžovací systém a pomocí šesti zasněžovacích děl schopen sníh vyrobit od -3°C - dále záleží na vlhkosti vzduchu, směru a intenzitě větru apod. Sjezdovku denně upravuje rolba Pisten Bully 240. Vleky jsou v provozu 12 hodin denně, od devíti ráno do devíti večer. Znavený lyžař jistě uvítá možnost odpočinku u stánku s občerstvením, který je hned vedle nástupní stanice vleků společně se sociálním zařízením.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Jílové u Prahy
Ulice: Pohoří - Chotouň 52
Telefon: 721 115 584

> Komentáře