Plavecká škola Rosnička | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plavecká škola Rosnička

Foto: Plavecká škola Rosnička

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Plavecká škola Rosnička Brno vznikla v lednu 2011. Nabízí kurzy plavání dětí od 6 měsíčních kojenců až po 10 leté školáky v příjemném prostředí speciálně přizpůsobeném dětem. Ve spolupráci s Fitness clubem ZONE4YOU, Golf resortem Brno Kaskáda a ZŠ Milénova, kde kurzy plavání probíhají, nabízí unikátní prostředí pro plavání dětí. Naší prioritou je kvalita poskytovaných služeb. Děti plavou v bazénech s čistou, šetrně upravovanou, teplou vodou, v malých skupinkách. Naše bazény splňují nejnáročnější hygienické a provozní podmínky k pořádání dětských plaveckých kurzů. Voda, ve které plaveme od těch nejmenších, je ošetřována speciální technologií: UV lampou a pískovou filtrací. V Rosničce se potkáte vždy s profesionálním týmem instruktorek a instruktorů akreditovaných MŠMT, kteří jsou aktivními sportovci, odborníky v oblasti plavání, sportu i pedagogiky. U nás najdete vždy čisté, prostředí a zázemí vybavené tak, aby pro Vás kurzy plavání byly vždy příjemným zážitkem. Mimo běžné kurzy plavání nabízí plavecká škola různorodé aktivity pro rodiče i děti v příjemném prostředí vlastní dětské kavárny na Tř. Generála Píky 2026/11. Během letních prázdnin Rosnička organizuje intenzivní kurzy, příměstské tábory a letní pobyty v krásné přírodě. Proč plavat v Plavecké škole Rosnička Nabízíme prostředí krásného centra, ve kterém se budete cítit příjemně a komfortně. Dbáme na vysokou kvalitu a čistotu veškerého vybavení, prostor a pomůcek. Snažíme se vytvářet přátelskou atmosféru pro vás a vaše rosničky. Voda, ve které plavete, je ošetřována unikátní technologií pro úpravu kojenecké vody, která zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu a čistotu vody. Prostory jsou přizpůsobeny dětskému plavání a jsou vybaveny dětskými ohrádkami, postýlkami, přebalovacími pulty, podložkami, jídelními židličkami, mikrovlnnou troubou, posezením, v centru pro děti od 6-ti měsíců i kojícím koutkem. Naši instruktoři jsou akreditování MŠMT. I nadále se ve svém oboru vzdělávají. Účastní se pravidelných školení a seminářů, sledují nové trendy v plavání. Díky on-line systému náhrad můžete omluvené hodiny neomezeně nahrazovat v rámci trvání kurzu.

> Otevírací doba

Po – Čt 8:30 – 19:00, Pá – So 8:30 – 13:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Třída Generála Píky 2026/11, 613 00 Brno-Černá Pole
Telefon: 734 692 474
E-mail: [email protected]

> Komentáře