Ski areál Dolní Morava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Dolní Morava

> Fotogalerie

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Lyžařský areál Dolní Morava leží v údolí obce Dolní Morava nedaleko od vrcholu Kralického Sněžníku (1424 m n. m.). Zdejší sjezdové tratě patří k tomu nejlepšímu, co může lyžař v České republice najít. 2x čtyřsedačková lanovka, kotva, dětský ski park, bobovka, sáňkování a hory zážitků! Dětský Ski Park Jedním z hlavních cílů střediska je orientace na rodiny s dětmi. Vytvořili jsme pro ně bezpečné zázemí, aby se u nás cítili skvěle. Celý prostor dětského parku je bezpečně ohraničen, aby nedošlo k ohrožení ze strany ostatních lyžařů. Pro naše nejmenší je k dispozici dětský kolotoč, pohyblivý pás v délce 75 metrů a lanový vlek. Součástí parku je i spousta zábavních, herních a výukových pomůcek pro výuku lyžování nebo samotný pobyt dětí v parku. Samozřejmostí je sociální zázemí včetně přebalovacího pultu a občerstvení v aprésski baru "Hříbek" u dětského parku. Dětský ski park Amálka samostatně oddělený prostor pro učení prvních krůčků na lyžích i trénink lyžařských dovedností najdete ho na dojezdu sjezdovky B vedle Aprés ski Hříbek vylaďte techniku lyžování efektivně s našimi sympatickými a zkušenými instruktory ​REZERVUJ SI VÝUKU V LYŽAŘSKÉ ŠKOLE Vybavení dětského ski parku Amálka Dětský vlek poma v délce 120 m Pojízdný pás s výstupem do dvou stran Slalomové prvky Pomůcky pro výuku Baby ski park volně přístupný prostor pro učení prvních krůčků na lyžích pro nejmenší děti najdete ho mezi nástupní stanicí lanovky Sněžník a dětským ski parkem Amálka. vylaďte techniku lyžování efektivně s našimi sympatickými a zkušenými instruktory ​REZERVUJ SI VÝUKU V LYŽAŘSKÉ ŠKOLE Vybavení baby ski parku Pojízdný pás s výstupem Slalomové prvky Sáňkařská dráha a večerní sáňkování na Dolní Moravě Přijďte si užít jedinečný zážitek nočního sáňkování na osvětlené trati dlouhé 2,5 kilometru bez jediného kroku pěšky. Tuto trať najdete ve skiareálu Sněžník na Dolní Moravě. Čeká na vás skvělá zábava a zážitek pro lyžaře i nelyžaře. Byl jsem zde Aktivitu navštívilo 54 lidí Počet hvězdiček je: 3/5. Hodnoceno: 30x.Počet hvězdiček je: 3/5. Hodnoceno: 30x.Počet hvězdiček je: 3/5. Hodnoceno: 30x.Počet hvězdiček je: 3/5. Hodnoceno: 30x.Počet hvězdiček je: 3/5. Hodnoceno: 30x. 3/5 (30 hodnocení) Sáňkařskou dráhu vybudoval areál Sněžník v roce 2010 spolu s dalšími atrakcemi, jako je třeba Dětský ráj pro dovádění malých lyžařů. Dráha vede po propojovacích cestách mezi dvěma zdejšími areály. Sáňkuje se večer od půl páté do osmi pod umělým osvětlením. Speciální sáňky s brzdou vám půjčí na dolní stanici lanové dráhy U Slona, kde se také saně vrací. Sáňky si vezmete s sebou na sedačkovou lanovku, která váz vyveze na start. V zimě 2016 došlo k rozšíření sáňkařské dráhy v celé délce o 1-2 m pro větší bezpečí a neomezenou zábavu!

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Dolní Morava
E-mail: [email protected]

> Komentáře