Šaškárna - dětský park a kavárna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Šaškárna - dětský park a kavárna

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.1  (7x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na severu Brna vzniklo skvělé místo, kde mohou děti zažívat svoje každodenní výjimečná dobrodružství! Zábavní park spojený s kavárnou vítá menší i větší návštěvníky na 600 m2 plných netradičních atrakcí a pohodové, domácí atmosféry. Oproti jiným hernám jsou prostory koncipované tak, abyste na své dítko kdykoli a bez problémů viděli a měli tak jeho spokojenost i bezpečí neustále pod kontrolou. Od dobrot, přes posezení až po jednotlivé atrakce – všechno jsme otestovali na tom nejcennějším, co máme – na vlastních dětech. Přijďte a nechte vaše dítka užít si taky trochu Šaškárny. Atrakce: * Precizně zpracovaný velký labyrint Nic není větší zábava než se proplétat tajemnými zákoutími, objevovat poklady v nich ukryté a hrát si při tom třeba na dobyvatele opevněného města. Do našeho labyrintu navíc mohou i dospěláci, těžko říct, kdo nakonec do cíle dorazí první... * Dlouhá dvojitá skluzavka To když je potřeba tomu hraní dodat trochu grády a tempo. * Tobogán Všechny cesty vždycky vedou sem. Naštěstí je na ústí tobogánu vidět ze všech koutů kavárny... jen tak pro jistotu. * Koutek pro nejmenší s balonkovým bazénkem. Protože Ti malí jsou přece tak důležití! Přes to, že děti do dvou let neplatí vstupné, nemalou část herny jsme připravili právě pro ně. * Šlapací káry Sednout si za volant žihadla osvědčené značky BERG TOYS, tomu odolá jen málokdo! Certifikovaná šlapadla, s nosností 40 a 80 kg. Postupem času připravíme možnost tyto káru přímo u nás zakoupit. * Elektronická střelnice Že střílení není pro děti dobré? Nenechte se mýlit. Virtuální atrakce je užitečná pro rozvoj motoriky a co teprve, když se děti v šikovnosti musí poměřovat s kamarádem! Občerstvení: - kvalitní káva - domácí zákusky a dezerty - další jídla připravená bez smažení - točené limonády A samozřejmě mnoho dalšího, chutného a zdravého. Jako další možnost, jak u nás v Šaškárně strávit čas se svými nejbližšími, je oslava narozenin Vašich dětí. Stačí se s vybraným termínem obrátit na email [email protected] a domluvit vše potřebné. (Kalendář obsazenosti herny pro oslavy níže). Oslavu je možné objednat od minimálního počtu 5 dětí. Pokud se oslavy zúčastní méně než 5 dětí, musí být přesto tento minimální počet zaplacen. Výzdobu přizpůsobíme nahlášenému počtu zúčastněných osob, vytvoříme chlapeckou, dívčí nebo neutrální. O občerstvení se postaráme. Nabízíme obložené mísy, chlebíčky a ovoce (viz balíček strana 2.). Nabízíme možnost přinést si vlastní dort, kdy veškeré poplatky za servis okolo "dortovného" je již započten v narozeninovém balíčku (viz balíček ke stažení níže).

> Otevírací doba

Pondělí - čtvrtek
8:00-11:00 školy, školky, dětská sdružení atd. (pouze po předchozí rezervaci)
14:00 - 19:00 pro veřejnost
Pá - Ne 10:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Novoměstská 1C
Telefon: 724 432 207
E-mail: [email protected]

> Komentáře