Sport Centrum Bouřňák | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sport Centrum Bouřňák

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V zimě běžecké i sjezdové lyžování a další zimní sporty, v létě rekreace na horách, turistika a horská kola. Bouřňák (869 m n. m.) patří mezi nejvyšší vrcholy východního Krušnohoří, tím se stává vhodnou lokalitou pro zimní i letní sporty. Z vrcholu Bouřňáku se můžete svézt po šesti sjezdovkách, na kterých si na své přijde každý. Sport Centum Bouřňák zajišťuje mimo provoz sjezdového areálu i úpravu běžěckých tratí. Osu běžeckého areálu tvoří Krušnohorská magistrála procházející po hřebenu, SC Bouřňák upravuje její úsek mezi obcemi Dlouhá Louka na západě a Cínovec na východě. V okolí magistrály lze najít celou řadu překrásných, méně frekventovaných tratí. Příznivci adrenalinovější zábavy ocení freestyle Rippers park. I nároční lyžaři zde však ocení výjimečný výhled na malebnou krajinu Českého středohoří. Zkušení borci mohou předvádět své schopnosti na slalomovém svahu, který patří mezi nejstrmější v České republice. Rozmanitý profil zbývajících tří sjezdovek nabízí pestré lyžařské zážitky. Bouřňák (869 m n. m.) patří mezi nejvyšší vrcholy východního Krušnohoří, tím se stává vhodnou lokalitou pro zimní sporty. Z vrcholu Bouřňáku se můžete svézt po šesti sjezdovkách, na kterých si na své přijde každý. Pro děti a začínající lyžaře je vhodná sjezdovka "Údolíčko". Mírně pokročilí se mohou zdokonalovat na Hrobské sjezdovce, která se jako jediná nachází na jižním svahu. I nároční lyžaři zde však ocení výjimečný výhled na malebnou krajinu Českého středohoří. Zkušení borci mohou předvádět své schopnosti na slalomovém svahu, který patří mezi nejstrmější v České republice. Rozmanitý profil zbývajících tří sjezdovek nabízí pestré lyžařské zážitky.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Teplice
Ulice: Mikulov 54

> Komentáře