Sport areál Klíny | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sport areál Klíny

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinné středisko Sport areál Klíny v Krušných horách se rozkládá východně od centra obce Klíny v nadmořské výšce 720 m n. m. nedaleko přechodu Mníšek (Deutscheinsiedel). Sjezdovky v areálu jsou situovány severovýchodním směrem, což zaručuje na místní nadmořskou výšku dobré a stálé sněhové podmínky. Sport areál Klíny se rozkládá východně od centra obce Klíny v nadmořské výšce 750 m n. m., cca 6 km od Litvínova a cca 5 km od silničního hraničního přechodu do SRN Mníšek/Deutscheinsiedel. Parkoviště na je Klínech zdarma, vč. nového parkoviště P4 pro běžkaře na Mračném vrchu. V areálu se nachází čtyřsedačková lanovka Doppelmayr 4-CLF s neodpojitelnými vozy a rozběhovým pásem, zmodernizovaný vlek Poma a další rozšířené sjezdovky. Pohodlné večerní lyžování umožňuje osvětlení centrální sjezdovky podél lanovky, dostatek sněhu zajišťuje automatický systém umělého zasněžování (od firmy Snowstar). Snowboardisté si zde užijí skvělý snowpark s osvětlením a největším BigAirem v ČR. Sjezdovky jsou denně upravovány, celý areál je možno technicky zasněžit, sjezdovky K2 "Slalomák" a K4 "Poma" jsou uměle osvětleny. Sjezdovka K2 "Slalomák" je homologována pro závody ve slalomu v kategoriích žáci, junioři, dospělí. V těsné blízkosti areálu, na Mračném vrchu (850 m n. m.), jsou udržované okruhy pro běžecké lyžování s návazností na Krušnohorskou bílou stopu (250 km lyžařských tratí ve východní části Krušných hor). Areál je v provozu celoročně, v létě je možno využít víceúčelové hřiště s umělým povrchem, horolezeckou věž, dětské hřiště, horské koloběžky, půjčovnu horských kol, Nordic Walking centrum atd.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Klíny
Ulice: Rašov
E-mail: [email protected]

> Komentáře