SkiResort Černá hora - Pec (Jánské Lázně) | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SkiResort Černá hora - Pec (Jánské Lázně)

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zalyžujte si v lyžařském areálu s moderní šestisedačkovou lanovkou s vyhříváním sedaček s názvem Hofmanky express a na jedné z nejdelších osvětlených sjezdovek v Čechách - Protěž se 4sedačkovou lanovkou. SkiResort Černá hora - Pec pod Sněžkou propojuje rolba. SkiResort ČERNÁ HORA – PEC je největší lyžařský resort v Česku, kde můžete lyžovat na 41 km sjezdovek a lyžařských cest na 1 skipas. SkiResort tvoří 5 vzájemně propojených areálů v Janských Lázních, Černém Dole, Svobodě nad Úpou, Velké Úpě a Pecí pod Sněžkou. Kromě nejdelších, až tříkilometrových, sjezdovek tu najdete také dětské lokality s mírnými sjezdovkami a zázemím pro malé lyžaře, či atraktivní lyžování v podobě zábavné tratě Funline s klopenými zatáčkami a tunelem, nebo tratí s časomírou pro obří slalom a sjezd. Jako jediný areál v Česku nabízí unikátní lyžařské propojení dvou největších areálů Černé hory (Janské Lázně) a Pece pod Sněžkou na lyžích a pomocí roleb SkiTour. Všech 5 areálů je navíc propojeno sítí skibusů. Ty obsluhují i večerní lyžování, které nabízí 4 z 5 areálů SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC. Černá hora (Janské Lázně) – Pec pod Sněžkou – na lyžích a rolbou – cca 25 minut Černá hora (Janské Lázně) – Černý Důl – skibusem od Hofmanky Express – cca 10 minut Terény pro sjezdové lyžování v Janských Lázních se nachází na jižních až jihovýchodních svazích Černé a sousední Světlé hory. Skiareál disponuje 8místnou kabinkovou lanovou dráhou. Jedná se o jedinou lanovku tohoto druhu v České republice. Nově se můžete svézt také moderní šestisedačkovou lanovkou s vyhříváním sedaček s názvem Hofmanky express. Lanovka měří 1 200 metrů a je nejrychlejší v Česku. Sjezdové tratě areálu patří k nejdelším v Čechách, dosahující délky až 3 km. Hlavní sjezdové tratě (cca 80% z celkového počtu) jsou vybaveny zařízením na výrobu technického sněhu. Lyžařské terény jsou vhodné rovněž pro rodiny s dětmi, protože se v areálu nachází sjezdové tratě od "cvičných luk" až po náročné sjezdovky.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Jánské Lázně
Ulice: Černohorská 265
Telefon: 840 888 229
E-mail: [email protected]

> Komentáře