Dům dětí a mládeže Strážnice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dům dětí a mládeže Strážnice

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dům dětí a mládeže ve Strážnici nabízí zájmové kroužky: - fotbal: ve spolupráci s TJ Jiskrou Strážnice přípravka mladší a starší ,mladší a starší žáci - tréninky probíhájí (hřiště TJ Jiskra) - Kalanetika s prvky pilátes: pro dívky a ženy, která je zaměřená na zahřátí, intenzivní posílení a protažení, což vede k celkovému tělesnému zdraví, zlepšování svalové síly, rovnováhy a svalové vytrvalosti. - Malí Debrujáři: od 9let - pro koumáky, vynálezce a všeználky (fyzika hrou). - Miniházená: pro předškoláky a začátečníky (1. třída) - Plastikové modelářství: stavba různých modelů pro děti od 9 let , lepení různých modelů.,kroužek zaměřuje svou činnost na rozvoj dovednosti a manuálních schopnosti dětí mladšího i staršího věku. - Stolní tenis: pro děti od 6 let, jedná se o rekreační hru stolního tenisu a pro talentované možnost dalšího nrůstu. Ve spolupráci s TJ Jiskrou Strážnice ( sportoví hala TJ Jiskra) - Turistický kroužek: pro děti od 8let čekají vás výpravy do přírody, hry a soutěže - Zdravé cvičení pro dospělé: netradiční cvičení, posílit ducha a tělo - Danájek: folklórní soubor pro děti od 3let - Keramika: rozvíjení zručnosti, koncentrace a představivosti práce s keramickou hlínou, pro začátečníky a pokročilé - Klokánek: pro maminky s dětmi na mateřské dovolené - Kytara: pro začátečníky i pokročilé od 3. třídy - Ornamentika: malování strážnických ornamentů - Paličkvání: pro děti a dospělé, pro začátečníky - Tlapičky: keramika pro předškoláky a 1 třídu, zlapšení motoriky u dětí - Tvořínek: tvořivá práce s různým materiálem od 8 - 20 let DDM pořádá tábory a pobyty.

> Otevírací doba

Dle rozvrhu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Strážnice
Ulice: Radějovská 848
Telefon: 518 334 241
E-mail: [email protected]

> Komentáře