Ski areál Špičák | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Špičák

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Špičák nabízí nejlepší možnosti lyžování na české straně Šumavy. Příležitost si dobře zalyžovat zde najdou všechny skupiny lyžařů od začátečníků přes rodiny s dětmi až po lyžařské experty. ki areál Špičák se nachází v západních Čechách nedaleko Železné Rudy v těsné blízkosti hranic s Německem. Špičák nabízí celkem pět sjezdových tratí a další cvičná a dětská lyžařská hřiště. Přepravu lyžařů zajišťuje čtyřsedačková lanová dráha a 10 vleků, celková přepravní kapacita je 5500 osob/hodinu. 6,7km, tj. 80%, sjezdových tratí je uměle zasněžováno. Snowpark nabízí raily i skoky pro začínající i pokročilé ridery. Snowpark je denně upravovaný profesionálním shaperem. Novinkou sezóny 2014/15 je propojení Špičáku s areálem Nad Nádražím jedním skipasem. Od sezóny 2014 je na Špičáku v provozu nový vlek. Mírná spodní část jinak černé sjezdovky Šance bude tak moci být využívána pro příjemné rodinné lyžování. Tato část sjezdovky v délce 650 je velmi mírná a dostatečně široká. Sjezdovka je osvětlená a bude na ní přesunuto i pravidelné večerní lyžování. Modernizace a rozšíření sjezdovek přinesly již roku 2012 areálu homologaci lyžařské federace FIS pro pořádání mezinárodních závodů. Od letošní zimy bude také areál dopravovat lyžaře a snowboardisty z Prahy. Každou sobotu v hlavní sezoně bude v 06:00 odjíždět od Hlavního nádraží autobus přímo na Špičák. Návrat bude večer po lyžování. Lyžařské Pohádkové Česko Pohádkové Česko je dětské lyžařské hřiště s baby vlekem, pohyblivým kobercem, figurkami zvířátek a dalšími pomůckami pro výuku lyžování. Svah s mírným sklonem umožní i nejmenším první bezpečné krůčky na lyžích. Celý prostor je ohraničen a tím je zajištěna především bezpečnost malých lyžařských nadějí. Své dítě můžete přihlásit do kurzu lyžování v naší dětské lyžařské školce. O zábavu dětí se postarají také na snowtubingu. Lyžařská a snowboardová škola Lyžařskou školu - Ski school Špičák najdete přímo u nástupní stanice lanovky ve Skiareálu Špičák. Svojí širokou programovou nabídkou uspokojí všechny, kdo se chtějí naučit lyžovat nebo snowboardovat, případně se chtějí jen zdokonalit. Nabídku služeb lyžařské školy zahrnuje také hlídání dětí - Baby sitting. Vaše děti si mohou užít zábavy na horách i bez lyží. O děti je tu postaráno! Železnorudsko nabízí desítky kilometrů strojově upravovaných běžeckých tras. Tratě jsou každé úterý a pátek při dostatku sněhu upravovány rolbou. V areálu nabízí i letní aktivitu Bikepark.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Železná Ruda
Ulice: Špičák
Telefon: 376 397 167

> Komentáře