Skiareál Lipno - Kramolín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skiareál Lipno - Kramolín

> Fotogalerie

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

1  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Skiareál Lipno je moderní, pětihvězdičkové lyžařské středisko zaměřené především na rodiny s dětmi, začátečníky a školní lyžařské kurzy. Skiareál nabízí devět bezpečných a kvalitně zasněžovaných sjezdovek o celkové délce 8,3 km. Pohodlnou přepravu zajišťují tři čtyřsedačkové lanovky. kiareál Lipno patří celkovou plochou sjezdovek k největším lyžařským areálům v České republice. Během posledních let prošel rozsáhlou modernizací, a proto nyní nabízí lyžařům komplexní služby na špičkové úrovni, jejichž součástí je ubytování ve víceúčelové Chatě Lanovka, restaurace, poskytování servisu pro lyžaře a snowboardisty či obchod se sportovním zbožím. U bezplatného centrálního parkoviště přímo u lanovky naleznete restaurace, après ski-bary, lyžařskou školu, půjčovnu, skiservis a další služby. V těsné blízkosti se nachází Aquaworld, dětský koutek, bobová dráha, animační programy, bowling, wellness a sportovní hala. Skiareál Lipno je díky ubytovací kapacitě 3500 lůžek v okolí sjezdovek skvělou volbou pro rodinnou zimní dovolenou. Dětem je k dispozici osvětlené výukové hřiště Foxpark kapitána Lipánka, které dosud v Česku nemá obdobu. Hřiště je tedy v provozu i v době večerního lyžování, od 18 do 20 hodin. Pro všechny návštěvníky je Foxpark zdarma. V rámci Skiareálu můžete využít Lipenského žolíka, což je věrnostní skipas, který bude mít lyžař celou sezónu u sebe. Po pátém zakoupeném celodenního skipasu obdrží při šesté návštěvě jednodenní skipas do zdarma. Další novinkou je možnost dobíjení skipasů přes internet. Stačí si při první návštěvě Skiareálu Lipno koupit skipas s unikátním číslem, na který si další tarify budete pohodlně dobíjet přes webové stránky. Jasná volba a skvělá zpráva pro ty, kteří se nechtějí zdržovat nákupem u pokladny. Co všechno Skiareál Lipno nabízí: snowpark pro snowboardové nadšence s překážkami, např. lomená bedna, rovná bedna, dance floor, zábradlí, apod. Snowpark bude pravidelně upravován tak, aby byl bezpečný pro nejmenší snowboarďáky ale i pro zkušenější borce. Dvě skicrossové dráhy, kde si užijí děti i dospělí Večerní lyžování na 1300 m dlouhé Jezerní sjezdovce Zajímavé slevy pro držitele Lipno Card na všechny služby Skiareálu Lipno a další zajímavé služby na Lipensku, v Českých Budějovicích a Českém Krumlově Výukové hřiště Skischool Lipno Park, které je společně s Foxparkem největší výukovou plochou v České republice Časové skipasy – umožňujeme vám naplánovat si lyžování na míru Sleva pro studenty až do věku 26 let – zvýšili jsme pro vás věkovou hranici zlevněného jízdného Půjčovna a prodejna lyžařského vybavení Intersport přímo v areálu V průběhu zimní sezóny jezdí v Lipně nad Vltavou na dvou trasách s pravidelnými odjezdy skibus, který komfortně a zdarma přepraví návštěvníky nejen do samotného Skiareálu Lipno, ale i mezi jednotlivými zařízeními cestovního ruchu v obci

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Lipno nad Vltavou
Telefon: 380 736 053

> Komentáře