Lyžařský areál Zadov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lyžařský areál Zadov

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zadov-Churáňov je jedno z nejznámějších center běžeckého lyžování v České republice, ale i oblíbené místo sjezdového lyžování. Sjezdové lyžování na Zadově, to je celkem 12 sjezdovek na Zadově, Churáňově a Nových Hutích. V lyžařském areálu Kobyla jsou v provozu 1 čtyřsedačková lanová dráha a 2 malé lyžařské vleky na přibližně 2,5 km sjezdových tratí, včetně malého snowparku v levé horní části sjezdovky. Vše je uměle zasněžováno a 2 km osvětleno. Součástí areálu Kobyla jsou, dnes již neudržované, skokanské můstky. V areálu Kobyla můžete využít služeb lyžařské školy SKI Zadov s půjčovnou a servisem. Lyžařský areál U Horejšů se nachází přímo v srdci Zadova. Mezi hotely najdete příjemné lyžování na sjezdovce dlouhé 350 m, s převýšením 57 m, vhodné spíše pro rodiny s dětmi. Sjezdovka je kompletně uměle zasněžována a osvětlena, s vlastní rolbou na každodenní úpravu. V sezóně večerní lyžování probíhá každý den. Vlek najdete v přímé blízkosti penzionu a restaurace U Horejšů. Součástí areálu je také dětské hřiště s vlastním vlekem, které je rovněž uměle zasněžováno, denně upravováno a kde můžete využít služeb lyžařské školy SKI Zadov. V areálu Nové Hutě je k dispozici vlek Tatrapoma dlouhý 1050 m s přepravní kapacitou 900 os./hod. a malý dětský provazový vlek o délce 100 m. A také 4 další vleky jiných provozovatelů v délkách do 600m. Lyžování je zde spíše vhodné pro začínající lyžaře, rodiny s dětmi nebo lyžařské kurzy. Lyžařská a snowboardová škola SKI ZADOV nabízí komplexní služby týkajicí se výuky lyžování a snowboardu pro všechny úrovně a věkové kategorie. Charakterem střediska je dáno speciální zaměření, programy jsou připraveny především pro rodiny s dětmi. K dispozici je i půjčovna lyží a snowboardů SKI Zadov a snowtubing U Cihelny. Součástí Lyžařského areálu Zadov je i jednosedačková lanovka Zadov-Churáňov s 1 km dlouhou sjezdovkou. Vzhledem k tomu, že tato sjezdovka není uměle zasněžovaná, je lanová dráha v provozu pouze za dobrých sněhových podmínek. Lyžařským areálem Zadov jezdí během zimní sezóny kyvadlový skibus. Součástí areálů je i známý lyžařský běžecký stadion na Churáňově - místo konání celé řady sportovních akcí. Běžecký stadion a přilehlé závodní tratě byly též známy jako druhý domov naší běžecké jedničky Kateřiny Neumannové. Pravidelně a kvalitně udržované turistické trasy v celkové délce kolem 50 km s návazností na upravované trasy po celé Šumavě.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Stachy
Ulice: Lyžařský areál Zadov
Telefon: 388 428 119
E-mail: [email protected]

> Komentáře