Kašperská 30 - Rodinný běh | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kašperská 30 - Rodinný běh

> Fotogalerie

> Termín

19.1.2019-20.1.2019

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Za čerstvým vzduchem a zdravým pohybem! Vyrazte se svými ratolestmi na běžkařské závody seriálu ČEZ SkiTour. Právě pro vás a vaše děti je připraven rodinný závod na 10 km, kterého se můžete společně zúčastnit v rámci akce Kašperská 30. Vydejte se spolu s námi do Kašperských hor a dopřejte si atraktivní trasy z lyžařského stadionu na Churáňově až do centra krásného Národního parku Šumava. Vychutnat si můžete i bezvadné výhledy na bývalý skokanský můstek. Portál Kamsdětmi.com je již tradičně mediálním partnerem jak tohoto závodu, tak celého seriálu a startu nebudou chybět jak děti z naší redakce, tak samotné redaktorky. Do Kašperských hor vás srdečně zveme a těm, komu se nepodaří dorazit, se budeme snažit zprostředkovat tyto krásné závody alespoň telegraficky, resp. obrázky a videi. Rodinný závod startuje v neděli 20. ledna 2019 v 10:45. Již v sobotu od 10:00 však mohou vaše děti vyzkoušet i jeden z dětských závodů nebo využít od 13:05 Hervis ski park, kde si vyzkouší různé běžkařské dovednosti. Součástí závodů jsou samozřejmě i závody na dlouhé distance pro samotné rodiče, a to jak klasickou, tak volnou technikou. Každý si proto přijde na své!

> Otevírací doba

9:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Churáňov

> Komentáře