Kraválna- bezva dětská kavárna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kraválna- bezva dětská kavárna

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Kraválna je kavárna, kde vaše děti mohou (a věřte, že i budou J) beztrestně dělat kravál. Najdete nás na Vinohradech v 1. Patře budovy Pálavské náměstí 5 (odkaz). Fungujeme zde od konce roku 2013 a stále na sobě pracujeme a vyvíjíme se. Už dnes Vám ale můžeme nabídnout útulné domácké prostředí s milou obsluhou, velký dětský koutek a v neposlední řadě luxusní občerstvení, které se vždy snažíme vybírat a připravovat nejen s ohledem na skvělou chuť, ale i na vaše zdraví. Původní myšlenkou je provozovat dětskou ale NEJEN dětskou kavárnu, kde se budou cítit příjemně a pohodově jak vaše ratolesti tak i Vy, tedy dospěláci. Základem naší nabídky je kvalitní káva, kterou připravujeme v mnoha různých variantách dle programu LAVAZZA Espresso Unique (odkaz) a tak si přijde na své jak milovník silné lahodné chuti pravého italského espressa tak i ten, kdo si raději vychutná našlehané voňavé latte macchiato anebo úplně jinou netradiční kávovou specialitu. Máme samozřejmě taktéž varianty s rostlinným mlékem nebo bezkofeinovou kávou. Věříme tedy, že TU SVOJI kávičku si v naší kavárně vybere opravdu každý. Pokud ovšem nejste milovníky kávy, jistě si vyberete z naší široké nabídky dalších nápojů (odkaz). Vaše chuťové buňky potěší moučníky, které jsou vždy vyrobeny z těch nejkvalitnějších surovin jako je belgická čokoláda, domácí mascarpone nebo čerstvé ovoce tedy striktně bez polotovarů a náhražek. Vozí je k nám totiž jen ti nejlepší brněnští dodavatelé, jako jsou Future Sailors, Sorry-pečeme jinak nebo Nebeské dortíčky (odkaz). Pravidelně máme v nabídce i dezerty bez laktózy nebo bez lepku. Náš podnik nemáte důvod opouštět ani v době oběda nebo zastihne-li vás prostě hlad. Rádi Vám připravíme čerstvé Panini, Toasty, saláty nebo vafle s ovocem. V naší stálé nabídce naleznete také poctivé domácí chlebíčky. Kraválna je to nejlepší místo, kam zajít s potomkem, kde se sejít s kamarády, kteří mají také děti, oslavit narozeniny nebo si třeba domluvit obchodní schůzku. Jsme prostě Nejen Dětská Kavárna.

> Otevírací doba

Po- Pá: 9:00-19:00
So: 10:00-19:00
Ne: 14:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Pálavské náměstí 5
Telefon: 736 152 995

> Komentáře