TENIS HOTEL VITALITY | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

TENIS HOTEL VITALITY

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Bezbariérový nekuřácký hotel Vitality je místem pro aktivní relaxaci v podhůří Těšínských Beskyd. Stylové a pohodlné pokoje odrážející nejmodernější trendy. Ubytování vždy zahrnuje snídani formou bufetu, vstup do Aqua zone (víceúčelový bazén s atrakcemi, aqua bar, whirlpool), monitorované parkování před hotelem a WiFi v celém hotelovém komplexu. Dětský svět Hotel Vitality rád přivítá malé návštěvníky a k tomuto účelu je přizpůsobena kompletní nabídka služeb pro děti všech věkových kategorií. Navštivte dětský venkovní ráj - prolézačky, skluzavky, dětská lanová dráha, minigolf s posezením dětský koutek s netradičními interaktivními prvky a TV vnitřní bazén s atrakcemi (teplota vody 30 - 33 °C) cukrárnu s vlastními dezerty, domácí zmrzlinou, herním koutkem a terasou bowling speciálně upravený pro hru dětí K dispozici dětská židlička a jídelní servis v restauraci dětská postýlka, přebalovací pult a nočník dětské knížky, DVD s pohádkami a drobné hry sportovní vybavení pro děti v naší vitální prodejně A co navíc? všechny děti do 5 let mají pobyt u nás bez nároku na lůžko a stravu zdarma při zakoupení některých zvýhodněných balíčků pro 2 osoby mají až 2 děti do 15 let pobyt zdarma dítě, které bude mít narozeniny v den svého pobytu u nás, dostane malé překvapení výběr z oblíbených dětských menu v našem hotelu se děti pohybují v nekuřáckých a bezbariérových prostorách zajistíme individuální hlídání dětí či animační program pro větší skupinku dětí Dětská party Pomůžeme Vám uskutečnit nezapomenutelnou oslavu pro Vaše děti tak, že ještě dlouho budou vzpomínat na zážitky např. z klaunského vystoupení.

> Otevírací doba

Celoročně

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Vendryně
Ulice: Vendryně, č.p. 1217
Telefon: 734 753 830
E-mail: [email protected]

> Komentáře