Resort Vigvam | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Resort Vigvam

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Víceúčelový areál Vigvam se nachází nedaleko Prahy, na samém okraji Němčic u Kolína. Je situován s výhledem do přírody, obklopen loukami a lesem. Vyrazit sem můžete za zábavou, gurmánskými zážitky a také za neotřelým ubytováním jak ve vigvamu, tak také v kupé nočních vagonů. Celodřevěný vigvam je úchvatnou, jedinečnou stavbou. S výškou 23 metrů a více než 300m3 dřeva je nejvyšší stavbou svého druhu na světě. Má certifikát o zápisu do České knihy rekordů. Je vybaven vlastním barem a sociální zařízení. Součástí nabídky v areálu jsou také nejrůznější zážitky, jako třeba paintball, silniční vláček, lukostřelba a mnoho dalšího. V areálu najdete také minizoo s koňmi, poníky, kozím stádem a želví rodinou, dětské hřiště s dřevěnou prolézací lodí, vinný sklípek nebo vyhřívané venkovní posezení. Vynikající domácí kuchyni nabízí restaurace s kapacitou vnitřní části 48 míst, ve venkovní vyhřívané části je 32 míst a dalších 36 míst u letních venkovních stolů. Na své si ve Vigvamu přijdou i příznivci rybolovu a rybích specialit. V tamním rybníčku si mohou ulovit vlastního pstruha duhového a nechat si ho připravit šéfkuchařem Petrem Kyselou. Milovníky kvalitních vín potěší široká škála zahraničních i tuzemských značek. Pánský klub je ideálním místem pro dlouhá jednání nebo chvíle klidu během rušného programu. Vybaven je kulečníkem a netradičním šachovým stolem. Nabídka klubu je doplněna kvalitním výběrem doutníků a koňaků. Na každém stole je telefon na bar pro rychlejší objednávku. V areálu Vigvam se můžete také pohodlně ubytovat. Pokoje jsou nově vybudované, s moderním vybavením a v příjemném, neotřelém designu. Všechny jsou vybaveny bezplatným wifi připojením, TV a mají samostatnou koupelnu a toaletu. Pro větší komfort a klidný spánek hostů jsou pokoje i hlavní chodba vybaveny kvalitními, silnými koberci, které dokonale tlumí každý krok. Nejen pro novomanžele je přichystán romantický pokoj. Milovnící neobvyklých zážitků si zde mohou také dopřát ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových kupé nočních vagonů, které před lety zdolávaly vzdálenost Praha–Minsk–Katowice–Moskva. Ti, které omrzí pobyt v areálu, mohou vyrazit na projížďky v kočáře taženém dvojspřežím či čtyřspřežím, na výlet ve speciálním piknik wagonu nebo na některou z cyklostezek. Milovníci čtyřstopých vozidel a luxusu zase zajásají nad projížďkou v Hummer limuzíně vybavené koženými sedačkami, barem, laserovými efekty, pěti obrazovkami a DVD přehrávačem s kvalitním ozvučením.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Němčice u Kolína
Ulice: Němčice 152
Telefon: 777 454 962
E-mail: [email protected]

> Komentáře