Rodinné a mateřské centrum Vsetín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné a mateřské centrum Vsetín

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Cílem je, aby se centrum nestalo jen místem, kde jsou rodinám k dispozici určité „služby“ a „personál“, ale abychom společně vytvářeli místo, kde se rodiče i jejich děti vzájemně inspirují a obohacují. Cílem je také zachovat otevřenost centra vůči veřejnosti a poskytovat tak rodinám možnost setkávání nejen vzájemně mezi sebou. V RÁMCI SVÝCH ČINNOSTÍ NABÍZÍ: DENNĚ V PROVOZNÍ DOBĚ VOLNĚ PŘÍSTUPNOU KOMUNITNÍ MÍSTNOST - prostor pro setkávání rodin s dětmi s možností sdílení a výměny zkušeností - besedy, přednášky a prezentace - tematické semináře a kurzy – rozvoj rodičovských a partnerských kompetencí, osobnostní rozvoj… - primární poradenství – odborné pracovnice centra - poradenství – sociální, psychologické, právní, logopedické, pro ženy a dívky… - poskytování informací souvisejících s rodinou problematikou R- ROZVOJOVÉ A TRÉNINKOVÉ aktivity pro rodiče s dětmi aktivity pro rodiče s dětmi – - podpora vývoje dítěte ve všech oblastech - prostor pro realizaci kontaktu dítěte s rodičem a ostatními rodinnými příslušníky, s nimiž nežije ve společné domácnosti - kreativní aktivity pro děti i dospělé - kulturně a sportovně–společenské akce pro rodiny s dětmi Den rodin, Karneval, Mikulášské odpoledne, Drakiáda… - ochutnávky a možnost zakoupení zboží FAIR TRADE - knihovničku s odbornou i naučnou literaturu z oblasti výchovy, sebepoznání, partnerských a rodinných vztahů, řešení krizových a konfliktních situací, zdravého životního stylu, komunikace, patologických jevů v rodinách, sociální práce, beletrii týkající se vztahů a rodiny i knížkami pro děti předškolního věku… - přístup k PC a internetu - krátkodobé hlídání dětí v čase, kdy se rodič účastní aktivity pro dospělé - krátkodobé hlídání v případě nutnosti návštěva lékaře, vyřizování na úřadech… (po předchozí domluvě min. 1 den předem) 60 Kč / hod.

> Otevírací doba

PO 8.00 – 13.00 hod a 14.00 – 18.00 hod
ÚT 8.00 –13.00 hod
ST 8.00 – 13.00 hod
ČT 8.00 –13.00 hod
PÁ 8.00 –13.00 hod

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Vsetín
Ulice: Záviše Kalandry 1095
Telefon: 737 502 215
E-mail: [email protected]

> Komentáře