Olivier restaurant & shop | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Olivier restaurant & shop

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hledáte oázu klidu, pohodovou atmosféru a posezení v příjemné zahradě nedaleko centra města? Milujete grilované ryby, steaky, dobré víno, pivo a další speciality? Jednou z dalších specialit našeho konceptu je velmi rozlehlá zahrada, která patří svým charakterem a dostupností k jedněm z nejkrásnějších míst k posezení v letních měsících. Zahrada má kapacitu 194 míst. Velkou zajímavostí jsou stoly a lavice od řezbáře Davida Farrella. V zahradě je umístěna samostatná kuchyně a její nabídka je denně aktualizována s ohledem na aktuální nabídku zejména čerstvých ryb a zeleniny. Základem nabídky zahradní kuchyně jsou grilované ryby, masa a zeleninové saláty. Součástí letní zahrady je i dětské hřiště s herní sestavou „Noemova archa“ a pískovištěm, kde můžete nechat svou ratolest oddávat se dětskému skotačení a při tom nad ní budete mít neustále dohled od svého stolu. V našem jídelníčku je možné vybrat, s ohledem na parametr čerstvosti surovin, řadu jídel vhodných i pro předškolní děti. S letní sezónou jsme pro Vás připravili také letní služby. Maso, ryby nebo mořské plody Vám rádi upravíme a připravíme s sebou domů na Váš gril. Pokud svůj gril nemáte, zajděte k nám na rodinné barbecue – gril a suroviny Vám připravíme ke stolu a můžete si uspořádat barbecue u nás. Velkolepá rozloha naší letní zahrádky nám umožňuje pořádat nejrůznější kulturní akce včetně koncertů. O jejich konání Vás budeme včas informovat. Přijďte si posedět s přáteli a užívejte si letního počasí v příjemném prostředí naší zahrady, my Vám k tomu přispějeme dobrým pivem a pochutinami k němu. Těšíme se na další pohodové zážitky s Vámi. Dětský koutek Nejen letní zahrada, ale i náš interiér skýtá krásné a příjemné prostory pro rodiny s dětmi. Protože děti jsou u nás velmi vítány, vhodně jsme přizpůsobili prostředí našeho konceptu i pro ty nejmenší. Zatímco Vy si budete vychutnávat kávu s přáteli, Vaše dítko si bude hrát v dětském koutku, do kterého je ze všech míst k sezení vidět, tudíž máte neustále vše pod kontrolou. I v této části si můžete samozřejmě vybrat jakékoliv jídlo a pití z naší nabídky v restauraci. Rádi Vás obsloužíme i v této části.

> Otevírací doba

Po-Čt 11.00–22.00
Pá-So 11.00–23.00
Ne 11.00–22.00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice
Ulice: Husova tř. 21
Telefon: 386 350 038
E-mail: [email protected]

> Komentáře