Tvůrčí škola seberozvoje Láry Fáry | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Tvůrčí škola seberozvoje Láry Fáry

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Škola Láry Fáry je volnočasové centrum, které dětem nabídne jiný přístup než škola či klasické kroužky. V Láry Fáry si děti odpočinou a zároveň se naučí myslet kreativně, vyjadřovat svůj názor a formulovat myšlenky, dosáhnout svých cílů či bojovat s nedostatky. Láry Fáry je inspirativním místem, kde každé dítě najde uplatnění svých schopností. Mnozí se až v dospělosti učí, jak dosáhnout svých cílů, jak vystupovat na veřejnosti, jak správně psát nebo kreativně tvořit. Obvykle se začnou shánět po pomoci, až když jim životní příležitosti proklouznou mezi prsty. To je ale zbytečné. Užitečné dovednosti je možné získat již v dětství. My víme, jak toho dosáhnout, a chceme dětem pomoci objevit, co se v nich skrývá. Ve škole Láry Fáry děti nebudou jen sedět v lavicích a pasivně přijímat informace, naučíme je vytvářet si vlastní názor, používat pravou hemisféru a využívat ji k tvůrčí činnosti. Jsme škola, kde nesprávné řešení neexistuje. Pomáháme dětem rozvíjet jejich vlastní nápady. Na jedné straně podporujeme to, v čem jsou děti dobré, na druhé straně je nutíme vystoupit z komfortní zóny a posunout jejich schopnosti ještě dál. Pomocí otevřeného přístupu, tréninku a podpory sebevědomí vytváříme zázemí pro získání dalších dovedností. Ke každému přistupujeme individuálně, a tak dokážeme postupně rozvinout dětskou osobnost a odhalit přednosti či talent. Naučíme děti na sobě pracovat a nedovolíme, aby je odradil první neúspěch.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4 a 7
Ulice: Pacajevova 30, Praha 4 a Letohradská 62, Praha 7
Telefon: 721 319 178
E-mail: [email protected]

> Komentáře