Dětský svět u Hafíka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský svět u Hafíka

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte si s Vašimi dětmi zadovádět. Těšíme se na Vás v největším zábavním centru pro děti v Karlovarském kraji. Skákací hrady, skluzavky, prolézačky, sportovní hřiště, velká trampolína, XBOX 360 a ještě více neodolatelných atrakcí. U nás se vyřádí všechny děti, nejmenší ratolesti, předškoláci, prvňáci, druháci i starší školáci. Zábava pro nejmenší děti Pro nejmenší děti je u nás připraven samostatný koutek, kde si mohou hrát na skluzavkách, v bazénu s míčky nebo v malém skákacím hradu. Výhodou samostatného koutku pro nejmenší děti je eliminace nebezpečí zranění staršími dětmi. Zábava pro starší děti Starší děti nebudou vědět, na jakou atrakci dřív. A nejstarší děti, které už se necítí na hraní s mladšími sourozenci, jistě ocení 3 konzole Xbox Kinect 360 nebo stolní hry. Relaxace pro rodiče Mysleli jsme i na Vás, na rodiče. Zatímco děti si budou spokojeně hrát, Vy si můžete dát něco dobrého v našem bistru. Můžete se začíst do denního tisku nebo časopisů, které jsou u nás stále k dispozici. Kdo chce surfovat na internetu, není problém. Po celém zábavním centru je zdarma wifi připojení. A pokud nemáte na čem surfovat, nevadí. Půjčíme Vám tablet. Kreativitě maminek a tatínků se u nás meze nekladou. Pokud budete chtít uspořádat se svými dětmi turnaj v kulečníku, air hokeji nebo stolním fotbálku, rádi Vám pomůžeme. Navíc si se svými dětmi můžete zasportovat na našem sportovním hřišti. Rádi pro Vás a Vaše děti připravíme i oslavu narozenin, svátku apod.

> Otevírací doba

Po - Čt: 10:00 - 19:00
Pá: 10:00 - 20:00
So: 10:00 - 20:00
Ne: 10:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Karlovy Vary
Ulice: Stará Kysibelská 645/71
Telefon: 608 508 340
E-mail: [email protected]

> Komentáře