Letní aquapark Olešná | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní aquapark Olešná

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Aquaaerobik Aquaaerobik se u nás cvičí každou neděli od 10-11 hod (v případě nepřízně počasí se cvičí na krytém aquaparku) Nohejbalové / volejbalové hřiště Ne jen pro sportovní nadšence u nás najdete nohejbalové / nohejbalové hřiště. Míče jsou připraveny k zapůjčení. Beach volejbalové hřiště Beach volejbal patří neodmyslitelně k létu a vy si jej můžete zahrát na aquaparku Olešná. Kolovna Přijeďte k nám na Aquapark Olešná na kole. My Vám kolo uschováme v kolovně za 25.-Kč/den. Bezpečnostní skřínky U nás se o své cenné věci bát nemusíte. Schovejte si své klíče od auta, peněženky, telefony,... do bezpečnostních skřínek na Letním aquaparku Olešná a v autokempu Olešná. Lehátka Kdo dřív přijde, ten... leží na lehátku Volně položená lehátka v areálu Letního aquaparku Olešná jsou GRATIS! Občerstvení Kde budete dneska obědvat vy? Na Letním aquaparku Olešná jsme na Vás připraveni! Bar Little Island Osvěžte se! Před Vámi připravené ledově vychlazené drinky a ledová káva v Little Island Baech bar. Doplňkový prodej Zapoměli jste opalovací krém nebo Vám pouze došel? U nás nakoupíte ne jen opalovací krémy. Kolotoč Další nové atrakce pod Aquaparkem Olešná! Udělejte svým dětem radost na retro kolotoči, nebo se s přáteli vyblbněte na vystřelovacím laně. Dětské hřiště Od léta 2014 můžete navštěvovat nové moderní hřiště pro děti, které najdete mezi Aquaparkem a Autokempem Olešná. Celé hřiště je vyrobeno v duchu pirátského světa, kde najde zábavu každé dítě, ale i dospělí nebo senioři.

> Otevírací doba

Otevírací dobu naleznete zde: http://aquapark-olesna.cz/letni-aquapark-oteviraci-doba

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Olešná
Ulice: Nad přehradou 2290
Telefon: 558 638 754
E-mail: [email protected]

> Komentáře